actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Hoe maak je een bureaulegger?

Q
A

Bij Fotofabriek kun je zelf een bureaulegger maken met je eigen foto’s en teksten. Hiervoor kun je op de volgende manier te werk gaan:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies in de Online Editor voor de Bureaulegger.
  3. Doorloop de stappen en je kunt direct beginnen met het maken van een bureaulegger!

Maak je werkplek persoonlijk met een bureaulegger, die tegelijkertijd ook nog erg handig kan zijn door de extra onderdelen die er aan toegevoegd zijn.

  • De bureauleggers zijn namelijk voorzien van een calendaria met weeknummers.
  • Daarnaast hebben de bureauleggers natuurlijk ook veel ruimte om te beschrijven en uiteraard kun je eigen foto’s toevoegen.
  • Door de foto’s naar de sjablonen te slepen, worden deze gelijk in het juiste formaat geplaatst. Daarnaast is het mogelijk om een foto op de achtergrond te plaatsen (let op: de calendaria en notitievakken vallen hier overheen).
  • Elke bureaulegger bestaat uit 30 vellen en heeft aan de bovenzijde een lijmbinding om de vellen gemakkelijk er af te scheuren zodra deze gebruikt en beschreven zijn.
  • Een bureaulegger wordt ook wel een onderlegger genoemd. Je kunt een bureaulegger maken om thuis te gebruiken of juist op kantoor; in beide gevallen komt zo’n handige onderlegger om op te schrijven altijd van pas!

Open de Online Editor en je kunt direct een bureaulegger maken!