actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Bureaulegger maken

9,0

(17026 beoordelingen)

bureaulegger online maken
  • Met eigen foto's en tekst
  • Veel schrijfruimte
  • Optioneel met kalender

Als je op kantoor werkt of je hebt thuis een werkplaats voor je computer dan is een bureaulegger veelal een onmisbaar item. Voor je het weet ligt namelijk je hele bureau bezaaid met notitieblaadjes, papieren en staan er overal aantekeningen die snel zoek kunnen raken. Een bureaulegger is daarom zeer handig om te hebben!

Begin nu

Alles in 1

Een bureaulegger wordt ook wel een onderlegger (of bureauonderlegger) genoemd en kan onder een toetsenbord worden gelegd. Op deze manier kun je gemakkelijk notities maken en heb je een kleine kalender bij de hand. Zo zorg je er ook nog voor dat je bureau schoon blijft. Dit is ook belangrijk want tenslotte is een schone werkplek, een fijne werkplek! Wil je zelf een eigen onderlegger maken voor op het bureau? Bij Fotofabriek zit je daarvoor op het juiste adres!

eigen bureaulegger maken

Zelf een bureaulegger maken met eigen foto's

Bij Fotofabriek kun je een bureaulegger maken met eigen foto's en teksten. De foto onderlegger is voorzien van 30 vellen, notitieruimtes en een kalender met weeknummers. Zelf een bureaulegger maken is niet alleen leuk om te doen, maar je hebt er ook een hele lange tijd actief profijt en plezier van. Je kan ook een bureaulegger maken voor je vader of moeder en als verjaardagscadeau of vader-/moederdagcadeautje geven!

Bureaulegger

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...