wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Bureaulegger maken

Als je op kantoor werkt of je hebt thuis een werkplaats voor je computer dan is een bureaulegger veelal een onmisbaar item. Voor je het weet ligt namelijk je hele bureau bezaaid met notitieblaadjes, papieren en staan er overal aantekeningen die snel zoek kunnen raken.

Een bureaulegger wordt ook wel een onderlegger (of bureauonderlegger) genoemd en kan onder een toetsenbord worden gelegd. Op deze manier kun je gemakkelijk notities maken en heb je een kleine kalender bij de hand. Zo zorg je er ook nog voor dat je bureau schoon blijft. Dit is ook belangrijk want tenslotte is een schone werkplek, een fijne werkplek! Wil je zelf een eigen onderlegger maken voor op het bureau? Bij Fotofabriek zit je daarvoor op het juiste adres!

Zelf een bureaulegger maken met eigen foto's

Bij Fotofabriek kun je een bureaulegger maken met eigen foto's en teksten. De foto onderlegger is voorzien van 30 vellen, notitieruimtes en een kalender met weeknummers. Zelf een bureaulegger maken is niet alleen leuk om te doen, maar je hebt er ook een hele lange tijd actief profijt en plezier van.Je kan ook een bureaulegger maken voor je vader of moeder en als verjaardagscadeau of vader-/moederdagcadeautje geven!

Bekijk meer producten

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek