actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting

Hoe maak je een multomap?

Q
A

Om je administratie en ander papierwerk netjes te bewaren kun je bij Fotofabriek je eigen multomap maken. Dit gaat op de volgende manier:

  1. Open de Fotofabrieksoftware
  2. Kies in de Online Editor voor de Multomap A4 Staand
  3. Doorloop de stappen en je kunt direct een multomap maken!

Als je veel papierwerk in huis of op kantoor hebt, dan kan een multomap een handige uitkomst zijn om het overzicht te bewaren en natuurlijk ook om een opgeruimde werkplek te behouden. Daarnaast kun je deze multomappen volledig personaliseren.

  • In de multomap (4 rings) passen 100 bladen (oftewel 200 pagina’s) en zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor de Fotobladen A4 Staand.
  • Je kunt voor verschillende doeleinden een eigen multomap maken. Natuurlijk is het leuk om een persoonlijke multomap te maken met je eigen foto’s van bijvoorbeeld de vakantie of (klein-)kinderen.
  • Zowel de voorzijde, als de achterzijde,  van de multomap kun je volledig zelf ontwerpen. Zo kun je één of meerdere foto’s op de omslag plaatsen, maar ook teksten of titels.
  • Daarnaast kan een zelfgemaakte multomap ook erg functioneel zijn. De rug van de multomap kun je namelijk ook laten bedrukken en foto’s/teksten aan toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld bepaalde categorieën een kleur, logo, icoon of ander afbeelding geven. Op scholen kan dit erg handig zijn om de mappen per leerling te scheiden.
  • Op zakelijk vlak kun je natuurlijk ook multomappen bedrukken. Ontwerp een multomap in de huisstijl van het bedrijf en voeg je eigen bedrijfslogo toe.