wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Veelgestelde vragen

Hoe maak je een multomap?

Om je administratie en ander papierwerk netjes te bewaren kun je bij Fotofabriek je eigen multomap maken. Dit gaat op de volgende manier:

  1. Open de gratis Fotofabrieksoftware
  2. Kies in de software voor de Multomap A4 Staand
  3. Doorloop de stappen en je kunt direct een multomap maken!

Als je veel papierwerk in huis of op kantoor hebt, dan kan een multomap een handige uitkomst zijn om het overzicht te bewaren en natuurlijk ook om een opgeruimde werkplek te behouden. Daarnaast kun je deze multomappen volledig personaliseren.

  • In de multomap (4 rings) passen 100 bladen (oftewel 200 pagina’s) en zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor de Fotobladen A4 Staand
  • Je kunt voor verschillende doeleinden een eigen multomap maken. Natuurlijk is het leuk om een persoonlijke multomap te maken met je eigen foto’s van bijvoorbeeld de vakantie of (klein-)kinderen.
  • Zowel de voorzijde, als de achterzijde,  van de multomap kun je volledig zelf ontwerpen. Zo kun je één of meerdere foto’s op de omslag plaatsen, maar ook teksten of titels.
  • Daarnaast kan een zelfgemaakte multomap ook erg functioneel zijn. De rug van de multomap kun je namelijk ook laten bedrukken en foto’s/teksten aan toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld bepaalde categorieën een kleur, logo, icoon of ander afbeelding geven. Op scholen kan dit erg handig zijn om de mappen per leerling te scheiden.
  • Op zakelijk vlak kun je natuurlijk ook multomappen bedrukken. Ontwerp een multomap in de huisstijl van het bedrijf en voeg je eigen bedrijfslogo toe.

Gerelateerde Producten

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek