actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Multomap bedrukken met eigen foto's

9,0

(15297 beoordelingen)

multomap met eigen foto's
  • 25,7 x 31,5 cm (A4 Staand)
  • 4 rings multomap
  • Ruimte voor 100 bladen

Ringmap bedrukken of een eigen multomap maken

Als je veel administratie, schoolwerk of bijvoorbeeld losse fotobladen hebt dan kun je bij Fotofabriek ook je eigen multomappen bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Je kunt vrij eenvoudig een ringband bedrukken voor verschillende doeleinden.

Maak nu je eigen multomap

Je eigen multomap maken

Zo kun je bijvoorbeeld voor een elk schoolvak een specifieke A4 ringmap ontwerpen zodat je alle schoolspullen voor dat vak overzichtelijk bij elkaar hebt. Werk je op kantoor met veel verschillende onderwerpen of klanten dan kun je natuurlijk ook een zakelijke multomap bedrukken en op deze manier gemakkelijk categoriseren of rangschikken. Tenslotte kun je ook thuis je eigen administratie met behulp van een ringbandmap overzichtelijk opruimen. Uiteraard kun je geheel naar wens een multomap bedrukken. Wil je een ringband bedrukken voor een grote oplage? Neem dan contact op voor een volumekorting.

Lees in de rechterkolom de mogelijkheden voor een A4 ringband bedrukken of begin direct met een multomap maken via de Online Editor!

multomap maken

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Multomap bedrukken met eigen foto

Bij Fotofabriek kun je tegenwoordig ook zelf en online een multomap bedrukken. Met eigen foto’s en teksten kun je op deze manier de multomap bedrukken zoals je zelf wil en kun je ervoor zorgen dat de ringbandmap altijd opvalt!

Ringband bedrukken voor fotobladen

Bij Fotofabriek kun je ook losse fotobladen bedrukken welke geschikt zijn voor de 4 rings multomappen. Zodoende kun je ook een A4 ringband bedrukken met eigen foto’s en vervolgens deze gebruiken om de losse fotobladen veilig in op te bergen. Je kan zowel de voorzijde als de achterzijde van de multomap bedrukken met foto’s die bijvoorbeeld ook in de fotobladen voorkomen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om gratis een rugtekst toe te voegen. Op deze manier kun je geheel op eigen wijze een A4 multomap maken die precies bij de inhoud van de map past en die je vervolgens ook weer gemakkelijk terug kan vinden in de kast!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...