wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Multomap bedrukken met eigen foto's

Ringmap bedrukken of een eigen multomap maken

Als je veel administratie, schoolwerk of bijvoorbeeld losse fotobladen hebt dan kun je bij fotofabriek.nl ook je eigen multomappen bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Je kunt vrij eenvoudig een ringband bedrukken voor verschillende doeleinden.

Zo kun je bijvoorbeeld voor een elk schoolvak een specifieke A4 ringmap ontwerpen zodat je alle schoolspullen voor dat vak overzichtelijk bij elkaar hebt. Werk je op kantoor met veel verschillende onderwerpen of klanten dan kun je natuurlijk ook een zakelijke multomap bedrukken en op deze manier gemakkelijk categoriseren of rangschikken. Tenslotte kun je ook thuis je eigen administratie met behulp van een ringbandmap overzichtelijk opruimen. Uiteraard kun je geheel naar wens een multomap bedrukken. Wil je een ringband bedrukken voor een grote oplage? Neem dan contact op voor een volumekorting.

Lees in de rechterkolom de mogelijkheden voor een A4 ringband bedrukken of begin direct met een multomap maken via de fotofabriek software of Online Editor!

Gerelateerde producten

Multomap bedrukken met eigen foto

Bij fotofabriek kun je tegenwoordig ook zelf en online een multomap bedrukken. Met eigen foto’s en teksten kun je op deze manier de multomap bedrukken zoals je zelf wilt en kun je er voor zorgen dat de ringbandmap altijd opvalt!

Ringband bedrukken voor fotobladen

Bij fotofabriek.nl kun je ook losse fotobladen bedrukken welke geschikt zijn voor de 4 rings multomappen. Zodoende kun je ook een A4 ringband bedrukken met eigen foto’s en vervolgens deze te gebruiken om de losse fotobladen veilig in op te bergen. Je kan zowel de voorzijde als de achterzijde van de multomap bedrukken met foto’s die bijvoorbeeld ook in de fotobladen voorkomen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om gratis een rugtekst toe te voegen. Op deze manier kun je geheel op eigen wijze een A4 multomap maken die precies bij de inhoud van de map past en die je vervolgens ook weer gemakkelijk terug kan vinden in de kast!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek