Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn product nabestellen?

Als je bezig bent met een project in onze Online Editor, dan kun je deze tussentijds opslaan. Ideaal voor als je niet in één keer klaar bent met het creëren van bijvoorbeeld een mooi fotoboek. In de Online Editor kun je rechts bovenin het grijze lint kun je op ‘’Opslaan’’ klikken. Als je vervolgens de website verlaat en op een later moment verder wilt graag met het project, dan kun je de volgende stappen doorlopen:

1: Log in op onze website met je gebruikersnaam en wachtwoord
2: Klik vervolgens op je inlognaam
3: Klik op ‘’Mijn projecten’’
4: Vervolgens verschijnen alle afgeronde en nog niet afgeronde projecten links in beeld 
5: Kies het gewenste project en klik op ‘’openen’’

Door bovenstaande stappen te volgen kun je hetzelfde project zoals bijvoorbeeld een fotoboek opnieuw laten afdrukken. Projecten worden tot 60 dagen in ‘’Mijn uploads’’ opgeslagen, daarna worden de uploads automatisch verwijderd. Dit geldt voor zowel de Online Editor als de Offline Software projecten. Voor meer informatie kun je het FAQ item over uploads raadplegen.

In de Offline Software sla je het project waar je mee bezig bent op in een map op je computer. Zo kun je wanneer het jou het beste uitkomt weer starten met het project. Wil je een project gemaakt in de Offline Software opnieuw bestellen? Volg dan onderstaande stappen:

1: Klik op het mapje ‘’Openen” links bovenin het scherm
2: Zoek vervolgens het project op in je computer en klik op ‘’Openen”
3: Nu kun je direct links bovenin klikken op de optie ‘’Bestel product’’ en dezelfde stappen volgen als bij de eerste bestelling

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.