actie
Tot 40% korting op fotoboeken

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn product nabestellen?

Online Editor

Projecten die gemaakt zijn in de Online Editor worden 40 dagen opgeslagen in 'Mijn uploads'. Zowel onafgeronde projecten als bestelde projecten vind je hier terug en kun je gemakkelijk (na)bestellen.

Als je bezig bent met een project, dan kun je deze tussentijds opslaan. Ideaal voor als je niet in één keer klaar bent met het creëren van bijvoorbeeld een mooi fotoboek. In de Online Editor kun je rechts bovenin opslaan. Als je vervolgens de website verlaat en op een later moment verder wilt graag met het project, dan kun je de volgende stappen doorlopen:

  1. Log in op Fotofabriek.nl met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Klik vervolgens op je inlognaam bovenin.
  3. Ga naar 'Mijn projecten'.
  4. Alle afgeronde en nog niet afgeronde projecten verschijnen in beeld.
  5. Kies het gewenste project en klik op 'Openen'.

Door bovenstaande stappen te volgen kun je hetzelfde project zoals bijvoorbeeld een fotoboek opnieuw laten afdrukken. Projecten die gemaakt zijn in de Online Editor worden 40 dagen in 'Mijn uploads' opgeslagen, daarna worden de uploads automatisch verwijderd.

Offline Software

In de Offline Software sla je het project waar je mee bezig bent op in een map op je computer. Zo kun je wanneer het jou het beste uitkomt weer starten met het project. Wil je een project gemaakt in de Offline Software opnieuw bestellen? Volg dan onderstaande stappen:

  1. Klik op het mapje 'Openen' links bovenin het scherm.
  2. Zoek vervolgens het project op je computer en klik op 'Openen'.
  3. Bovenin klik je op de optie 'Bestel product' om het product nogmaals te bestellen.

Projecten die gemaakt zijn in de Offline Software worden 40 dagen op de Fotofabriek server opgeslagen, daarna worden de uploads automatisch verwijderd. Bestanden die op een lokale computer zijn opgeslagen worden niet verwijderd en kunnen opnieuw geupload worden.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.