actie
Tot 40% korting op fotoboeken

Veelgestelde vragen

Problemen met de software

Ik kan niet bestellen omdat ik een foutmelding krijg.

Als je er niet uitkomt kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Stuur een e-mail met een printscreen van de melding op het scherm. Ben je hier niet bekend mee, neem dan de melding over in je e-mail. De klantenservice zal je e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Foutmelding: "SaveToFile:Stream write error"

Oorzaak van deze melding is te weinig geheugen op de computer. Controleer de installatieschijf waar de software op staat, dit is standaard de C schijf. Controleer ook de schijf waar u het fotoproduct bewaard. Als deze schijf bijna vol is kan deze melding ook ontstaan.
Werk je met een USB stick of externe media dan kan dat ook problemen geven, bijvoorbeeld bij het opslaan heeft de software meer werkgeheugen nodig. Als deze ruimte onvoldoende aanwezig is krijg je deze melding ook.

Hoe weet ik of ik de nieuwste versie van de software gebruik?

Kies in het help menu ‘over’. Het versie nummer staat nu in beeld.

Welk bestandstype kan ik plaatsen in mijn fotoalbum?

De software ondersteunt JPEG, PNG en TIFF.

Ik kan niet meer pagina’s toevoegen hoe kan dit?

Het kan zijn dat het maximum aantal pagina’s is bereikt. Alle albums met uitzondering van de Exclusief lijn kunnen gevuld worden tot 200 pagina’s. Pagina’s toevoegen kan per 2 pagina’s. Voor fotobladen kunnen maximaal 60 pagina’s aangemaakt worden.

Middenin mijn fotoalbum zie ik een donkere rand, waar is deze voor?

Deze donkere rand geeft de vouw van het fotoalbum weer. De linkerhelft is een pagina en de rechterhelft is een pagina. Pas op met het plaatsen van teksten en foto’s met bv. doorlopende gezichten.

Ik zie een stippellijn in mijn fotoboek, waar dient deze voor?

De stippellijn is de snijlijn, om witranden te voorkomen dien je de ruimte buiten de stippellijn volledig op te vullen.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.