Veelgestelde vragen

Ik zie mijn product twee keer voorbij komen, moet ik nu stoppen?

Nee, het is niet nodig om te stoppen met uploaden.

  • Het klopt dat je dezelfde pagina twee keer voorbij ziet komen.
  • Zodra je bent ingelogd en het uploaden begint wordt je fotoalbum eerst geëxporteerd naar een locale schijf van je pc.
  • Als alle pagina’s klaar zijn gaat de software deze geëxporteerde bestanden uploaden via de software.
  • Wacht dus gewoon tot je de melding krijgt dat de upload voltooid is.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.