wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

De leukste foto’s elke maand op je deurmat

Elke maand jouw favoriete foto's op de deurmat

Bijna iedere dag maak je foto’s met je mobiele telefoon, geen enkel mooi moment ontgaat jou. Helaas betrap je jezelf er op dat je heel veel foto’s maakt, maar dat je eigenlijk nooit meer naar die foto’s kijkt. Komt dit je bekent voor? Laat dan iedere maand jouw mooiste foto’s afdrukken en creëer een fotocollage die heel gemakkelijk aan te vullen is.

Zelfs een alledaagse foto verdient een herinnering!

Je favoriete foto’s gedrukt op kleine zeshoekjes van honingraatkarton, dat zijn Hexafoto's. Met de zeshoeken creëer je een speels figuur op de muur van quotes, grappige foto’s of mooie plaatjes. Het magnetische ophangsysteem zorgt ervoor dat je de muur heel gemakkelijk uit kan breiden. Ben je uitgekeken op een foto? Dan plak je simpelweg weer een ander foto op het magneetje.

Zelfs een alledaagse foto verdient een herinnering!

Maandelijks online foto’s bestellen is heel gemakkelijk. In een paar klikken stel je je abonnement in en kun je gelijk jouw 5 favoriete foto’s bestellen. Je fotoabonnement betaal je via automatisch incasso en is op ieder moment opzegbaar. In de eerste week van iedere maand, liggen de foto's bij jou op de deurmat!

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek