actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Fotopuzzel bedrukken

 • Fotopuzzel bedrukken
 • Fotopuzzel maken
 • Fotopuzzel maken
 • Zelf online ontwerpen
 • Met eigen foto's en teksten
 • Verschillende formaten en materialen
 • Uniek persoonlijk cadeau

Word jij blij van puzzels leggen? Bij Fotofabriek kun je nu je eigen fotopuzzel bedrukken met een eigen foto naar keuze! Een fotopuzzel met een eigen foto maak je heel gemakkelijk in de Online Editor.

Begin nu met het ontwerpen van je eigen fotopuzzel.

Fotopuzzel maken

De opties om een fotopuzzel te bedrukken

Wil jij een fotopuzzel bedrukken? Bij Fotofabriek heb je verschillende opties om fotopuzzels te bedrukken. Je kunt kiezen uit een houten puzzel of kartonnen puzzel. De kartonnen fotopuzzel is te verkrijgen in een rechthoekig of hartvorming formaat. 

Fotopuzzel

Van de Fotopuzzel op karton heb je de meeste opties. Zo kun je ervoor kiezen om een kartonnen fotopuzzel in 120, 252, 315, 500 of 1000 stukjes te laten bedrukken. Je kunt zelf dus bepalen hoe moeilijk jij de fotopuzzel laat maken. De puzzel wordt gedrukt op stevig karton, hierdoor blijven de puzzelstukjes langer mooi. 

Wil jij van een fotopuzzel een echt kunstwerk maken? Kies dan voor de optie puzzellijm (in de winkelmand). Met puzzellijm kun je jouw puzzel terwijl je hem legt in elkaar lijmen waarna je het op kunt hangen aan de muur! 

Fotopuzzel op hout

Wil je een hele unieke puzzel bedrukken? Laat dan een foto bedrukken op hout. De puzzel wordt gedrukt op 5 millimeter berkenplex, wat er voor zorgt dat de puzzel steviger is. De fotopuzzel op hout kun je in verschillende maten laten drukken. Zo kun je ze in 24 stukjes staand of liggend en 54 stukjes staand of liggend laten drukken. 

Fotopuzzel in hartvorm

Naast de standaard rechthoekige vormen kun je ook kiezen voor een fotopuzzel in hartvorm. De fotopuzzel in hartvorm is ook gemaakt van stevig karton en heeft 75 stukjes. Deze puzzel is leuk om cadeau te geven op Moederdag, Vaderdag of Valentijn. 

Fotopuzzel maken
Fotopuzzel bedrukken met foto

Hoe kun je een fotopuzzel bedrukken?

Bij Fotofabriek kun je heel gemakkelijk je eigen fotopuzzel ontwerpen via de Online Editor. Een Fotopuzzel bedrukken doe je al in een paar gemakkelijke stapppen. Volg de stappen hieronder om je eigen fotopuzzel te ontwerpen:

 1. Ga naar de fotopuzzels 
 2. Kies fotopuzzel je wilt maken
 3. Upload één of meerdere
 4. Kies er eventueel voor om te bewerken
 5. Ga door naar bestellen!
Fotopuzzel maken
Fotopuzzels bedrukken

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...