powered by

Een origineel Vaderdagcadeau

Het is bijna Vaderdag en wat is er nou leuker dan een origineel cadeau aan je vader te geven? Deze dag zet je je vader extra in het zonnetje en is dus de ideale gelegenheid om bijvoorbeeld een ontbijtje op bed te maken voor je vader.

Maak er een leuke dag van met elkaar en geniet vooral! Heb je geen inspiratie voor een leuk cadeau voor je vader? Lees dit artikel om achter enkele originele Vaderdagcadeaus te komen. Je vader zal versteld staan!

Persoonlijke wanddecoratie voor je vader

Wat dacht je van een leuke wanddecoratie als Vaderdagcadeau? Kies een leuke foto uit van jou en je vader zodat deze een mooi plekje kan krijgen aan de muur. Ook kan je kiezen voor een leuke foto van het hele gezin waar je vader goede herinneringen aan heeft.

Op deze manier kan je vader altijd terugdenken aan deze ene mooie dag. Een wanddecoratie kan je laten afdrukken op verschillende materialen. Je kan bijvoorbeeld denken aan Forex, aluminium of hout. De wanddecoratie kan je makkelijk en snel maken met behulp van onze Online Editor op Fotofabriek.nl.

Een fotoboek als Vaderdagcadeau

Verzamel leuke foto’s van jou en je vader of van het hele gezin en maak hier een fotoboek van. Op deze manier kan je vader leuke herinneringen naar boven halen. Je kan denken aan verschillende foto’s: foto’s van vakanties, verjaardagen of verschillende foto’s van je vader van vroeger.

Met onze Online Editor kan je makkelijk een fotoboek maken. Je hebt keuze uit verschillende uitvoeringen. Je kan denken aan hard- of softcover. Ook is een spiraalfotoboek leuk. Door de spiraalbinding ligt het fotoboek helemaal vlak en blader je gemakkelijk oor het fotoboek heen. 

Tip: Verzamel tekeningen van jullie kindje en scan deze in. Maak van deze foto’s vervolgens een fotoboek.

Een cadeau voor bier, wijn- en chocoladeliefhebbers

Voor de vaders die echte wijnliefhebbers zijn, hebben wij het perfecte cadeau! Laat een wijnkist of bierkist (2e afbeelding) bedrukken met een tekst of afbeelding. Begin direct met het ontwerpen van de wijnkist voor Vaderdag!

Een leuk en origineel voor de echte chocoladeliefhebber is gepersonaliseerde chocolade. De wikkel van de Merci chocolade kan je laten bedrukken in een hartvorm. Ook kan je er een uniek tekst op zetten voor je vader. Begin direct met het ontwerpen van de gepersonaliseerde wikkel voor de Merci chocolade.  

Wat te doen met Vaderdag?

Naast bovengenoemde cadeautips is het ook leuk om een uitje als cadeau te geven. Er zijn veel verschillende activiteiten die leuk zijn om met je vader te doen. Hierbij kan je denken aan de favoriete bezigheid van je vader. Enkele voorbeelden zijn:

  1. Een cadeau dat smaakt naar meer
    Houdt je vader van bier? Dan zal hij vast en zeker blij zijn met een bierproeverij voor Vaderdag. Tijdens de bierproeverij kan je vader allerlei soorten speciaalbier proeven en wat is er nou leuker om dit samen te doen? 
  2. Een cadeau op hoogte
    Houdt je vader van wat spanning? Dan is een activiteit zoals paragliden een geschikt cadeau. Je kan ook denken aan een parachutesprong of skydiven.
  3. Een cadeau voor de snelheidsduivel
    Is je vader een echte snelheidsduivel? Ga samen met je vader karten of geef hem racen op een circuit cadeau. Een ander cadeau dat niet per se met snelheid te maken heeft, maar wel met auto’s is offroad rijden met een 4x4 auto of een quad. Dat zal gegarandeerd ook in de smaak vallen.  

Tip: Maak tijdens jullie uitje leuke foto’s en laat ze afdrukken op retroprints. Op deze manier heb je een leuk aandenken aan deze onvergetelijke dag!

De lekkerste bakjes koffie

Houdt jouw vader ook van een lekker bakje koffie ’s ochtends? Laat hem dan voortaan extra genieten! Ontwerp je eigen mok met foto! Kies jullie mooiste foto samen uit en bedruk deze op een mok. Voeg daarnaast ook leuke cliparts en/of filters toe. 

Je kunt er ook voor kiezen om de verrassing nog groter te maken door een magische mok cadeau te geven! Deze mok is standaard zwart gekleurd. Zodra je een warme drank er inschenkt, wordt de foto op de beker zichtbaar.

Doordat de mokken gemaakt zijn van echt keramiek, blijft de foto jarenlang goed! Deze mokken zijn daarnaast ook nog eens geschikt voor vaatwasser én magnetron!

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling