powered by

Fotobladen om je fotoalbum mee te vullen

Fotobladen; wanneer je het verhaal niet in één keer wilt vertellen. Het maken van foto’s gebeurt tegenwoordig dagelijks. Het liefst leggen we alle momenten vast en om deze gebeurtenissen niet te vergeten is een fotoboek maken perfect. Alleen kun je sommige verhalen niet in één keer vertellen. Is dit bij jou nu het geval? Dan is het handig om een fotoboek te maken met fotobladen voor in een ringband. Zo kun je elke week, maand of jaar fotobladen bestellen en jouw verhaal geleidelijk vastleggen in een fotoboek.

Wat zijn Fotobladen

Je kunt eenvoudig je eigen fotobladen maken en af laten drukken bij Fotofabriek. Fotobladen worden dubbelzijdig gedrukt op 300 grams papier. Ze hebben net zoals fotopapier in de fotoboeken een superscherpe drukkwaliteit. Het enige verschil is dat je de fotobladen in een multomap kunt bewaren dankzij de perforatieoptie. Je kunt kiezen uit A4 fotobladen met 4 of 23 gaten of A5 fotobladen met 2 of 17 gaten. Wil jij liever geen ringband voor jouw fotobladen? Dan kun je ook kiezen om fotobladen zonder perforatie te bestellen. De fotobladen zijn te bestellen in setjes van 10 waar je foto’s op de voor- en achterkant kunt afdrukken.

Fotobladen bewaren in een ringband

Het voordeel van fotobladen is dat je zelf kunt kiezen hoe je jouw herinneringen wilt bewaren en wanneer je weer een volgend deel aan een fotoboek wilt toevoegen. Maak een gepersonaliseerde multomap om alle fotobladen in te bewaren en zo kun je aan de buitenkant gelijk zien waar de ringband mee gevuld is.

Perfect voor wie en welke momenten?

Fotobladen kunnen gebruikt worden door fotografen om van fotoshoots een portfolio te maken. Zo kunnen ze van elke shoot of de meest bijzondere fotoshoot, fotobladen laten afdrukken en deze in een map bewaren. Ook zijn fotobladen perfect om de groei van je baby bij te houden. Druk bijvoorbeeld elke maand een setje fotobladen af en maak hier een fotoboek van. Ga je trouwen? Het organiseren van een bruiloft heeft vele momenten die je niet wilt vergeten. Druk deze momenten op fotobladen af en maak hier een map van en stop alle andere papieren/bonnetjes hier bij zodat je een compleet trouwboek krijgt. Bestel gelijk jouw fotobladen en maak hier een mooi fotoboek van.

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling