powered by

Foto’s afdrukken met de Online Editor

Wanneer je online snel foto’s wil afdrukken dan is de Online Editor hier perfect voor. In een mum van tijd maak je een fotoboek of druk je de mooiste foto’s af voor in een lijstje. Heb je nog niet met de Online Editor gewerkt? Dan wordt het hier tijd voor! Lees de volgende tips zodat je super snel wat met jouw foto’s kunt doen. 

Altijd en overal foto’s afdrukken

De Online Editor kun je met je telefoon, tablet en laptop gebruiken. Je hoeft niks te downloaden waardoor je niet gebonden bent aan dezelfde computer.  Enorm makkelijk! Maak je bijvoorbeeld een jaarboek? Dan kun je de ene keer werken vanaf je laptop en wanneer je een weekendje weg bent, dan werk je jouw jaarboek gelijk even bij op je telefoon. Log in op jouw account en open ‘’ Mijn projecten’’ om zo verder te gaan met jouw jaarboek in de Online Editor. Zo kun je het hele jaar door jouw foto’s in een jaaroverzicht verwerken. Dit scheelt heel wat tijd! Let wel op, het is belangrijk dat je internet hebt om te kunnen werken met de Online Editor. Ga je backpacken midden in de jungle? Dan is de kans groot dat je geen werkend internet hebt. Ben je dus weer ergens waar er wel internet is? Update dan het fotoboek zodat je alle momenten nog vers in het geheugen hebt en daarna kun je weer verder met het volgende avontuur.

 

 

Automatisch vullen of zelf aan de slag gaan

Heb je een fotoproduct gekozen in de Online Editor? Dan krijg je eerst de vraag of je uit een door ons gemaakt ontwerp wil kiezen of met een blanco project wil beginnen. Kies je uit een van de ontwerpen? Upload je foto’s en dan kan de Online Editor jouw fotoboek, wanddecoratie of elk ander fotoproduct automatisch vullen. Wil je dit liever zelf doen? Dan sla je die stap over en creëer je een fotoboek naar eigen smaak. Wanneer je het door ons gemaakte ontwerp toch niet helemaal is zoals jij dit wilt, dan kun je hier altijd aanpassingen in doen.

Tip: weet je niet uit welk ontwerp je moet kiezen? Je kunt tussen de meest gekozen ontwerpen kijken en op thema zoeken. Bij elk ontwerp staan ook details zoals hoeveel foto’s je er minimaal in moet plaatsen. Heb je een ontwerp maar twijfel je nog? Blader dan eerst door het ontwerp heen voordat je deze kiest.

 

 

Indelingen en foto’s uitlijnen

Iedereen kent het wel. De foto’s wil je perfect naast elkaar en op dezelfde hoogte hebben. Dit staat vaak wel zo mooi op een gepersonaliseerde wanddecoratie of in het fotoalbum. Ook hier kun je weer kiezen voor gemak door onder het kopje ‘’Indelingen’’ te kijken. Het puzzelen hebben wij hier namelijk al voor je gedaan. Kies uit diverse indelingen met het aantal foto’s dat jij wilt gebruiken. Strak uitgelijnd en genoeg keuze. Wil je liever zelf aan de slag? Maak dan gebruik van de optie 'uitlijnen'. Je kunt kiezen om uit te lijnen met hulp van een raster of magnetisch uitlijnen.

Tip: magnetisch uitlijnen is erg handig omdat je alleen jouw foto hoeft te bewegen en er verschijnt een lijn zodat je precies kunt zien of je op exact de juiste hoogte zit als de foto waar je hem naast wilt plaatsen.

 

 

 

Foto’s bewerken

Wil je jouw foto's wat aanpassen? Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Zo kun je gebruik maken van filters om foto’s zwart-wit te maken of een toastereffect geven. Wil jij de liefde van je leven verrassen? Verander dan zijn of haar foto in de vorm van een hart zodat deze extra veel liefde uitstraalt. Wil jij niet al te veel poespas maar jouw foto wat helderder maken? Ook dit is in de Online Editor mogelijk onder het kopje "Geavanceerd''.

 

 

Decoraties en tekst toevoegen

Wanneer je alle foto’s hebt toegevoegd wil je wellicht ook tekst of andere afbeeldingen gebruiken om het plaatje compleet te maken. Kies uit 54 lettertypes, geef tekst een vrolijk kleurtje of voeg schaduw toe! Vind je het leuk om cliparts toe te voegen? Hier heb je keuzes uit diverse thema’s zoals vakantielanden, spraakballonnen, bruiloft en nog veel meer. Kortom een fotoproduct maken met de Online Editor is zo gepiept met al deze handige tools!

 

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling