wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Kalender ontwerpen met je eigen foto's en teksten

Kalender ontwerpen

Een kalender ontwerpen lijkt veel werk maar niets is minder waar! Dankzij onze handige gratis software kun je nu heel makkelijk en in een paar stappen je eigen kalender ontwerpen! Hierbij heb je de mogelijkheid om een jaarkalender, verjaardagskalender of een familieplanner te maken. Per type kalender zijn meerdere formaten beschikbaar. Zo is er voor ieders wat wils! Hieronder staan de verschillende types en formaten getoond. Een kalender ontwerpen is nu makkelijker dan ooit! Wanneer jij je gewenste type en formaat gevonden hebt klik je op 'Begin nu!' om de software te downloaden en direct je kalender te ontwerpen.

Bekijk onze kalenders

Volumekorting

Je eigen kalender ontwerpen is natuurlijk super leuk, maar misschien wil jij je eigen kalender ontwerpen op meerdere plaatsen in huis hebben hangen. Dit kan uiteraard ook! Niet alleen is het mogelijk om meer kalenders te bestellen, je krijgt hier ook nog eens kortingen op! Hoe meer je bestelt des te meer korting krijg je op je eigen kalender ontwerpen. Bekijk de afbeelding hierboven hoeveel korting jij kunt pakken op je kalender ontwerpen!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek