Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
Actie
20% korting op vlakliggende fotoboeken!

Kerstcadeau maken met eigen foto's

  • Gepersonaliseerde cadeaus
  • Makkelijk online te maken
  • Binnen 24 uur gedrukt

Verras iemand met een leuk gepersonaliseerd kerstcadeau voor bijvoorbeeld onder de kerstboom! Bij Fotofabriek ben je aan het juiste adres voor een leuk, gepersonaliseerd cadeau. Via onze Online Editor kan je eenvoudig en snel mooie producten maken en bestellen. Vanaf 1 december 2019 tm 1 januari 2020 hebben we korting tot 30% op diverse artikelen. Laat deze kans niet liggen!

Stuur je vrienden en familie bijvoorbeeld eens een gepersonaliseerde kerstkaart! Ook zijn alle hardcover fotoboeken in de korting. Leuk voor onder de kerstboom! Begin het nieuwe jaar goed en georganiseerd met een kalender of agenda. Beiden kan je ook tijdelijk bestellen met een mooie korting. Een wanddecoratie is ook leuk om als kerstcadeau te geven, maar natuurlijk ook heel leuk voor jezelf!     

Kies je kerstcadeau

Kerstkaarten

Wat is er nou leuker om eens gepersonaliseerde kerstkaarten te versturen naar je vrienden en familie dit jaar? De ontvangers zullen helemaal versteld staan. Kerstkaarten kan je tijdelijk bestellen met 30% korting! Kies uit kerstkaarten per set of kaarten per stuk. De kerstkaarten per set zijn nu verkrijgbaar vanaf € 6,99 € 4,89 en de kerstkaarten per stuk zijn verkrijgbaar vanaf     € 1,49  €1,04.

Kies je kerstcadeau

Kerstcadeaus

Agenda`s
vanaf € 9,99
Kalenders
vanaf € 7,99

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform