actie
20% korting op alle wanddecoratie
Kerstmenukaarten maken

Kerstmenukaarten maken

De kerstdagen staan natuurlijk in het teken van lekker eten en gezelligheid met familie en vrienden. Veelal wordt er een kerstdiner georganiseerd en speciaal daarvoor kun je nu ook zelf kerstmenukaarten maken bij fotofabriek.nl! Natuurlijk kun je helemaal zelf je kerstmenukaart ontwerpen met je eigen foto's en teksten. Zo kun je eenvoudig foto's van de gerechten toevoegen en een kort tekstuele toelichting er bij plaatsen, om bijvoorbeeld de ingredienten toe te lichten. Natuurlijk kun je ook een mooie kerstwens voor de gasten plaatsen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de verschillende ontwerpen (sjablonen) die beschikbaar zijn in de Online Editor. Hierbij zijn de kerstmenukaarten voorzien van een mooie achtergrond en kun je daar overheen de tekstuele informatie plaatsen.

Je kunt twee verschillende formaten kerstmenukaarten maken via de Online Editor, fotofabriek software of PDF-uploader. Allereerst kun je kiezen voor een A4 kerstmenukaart, maar er is zelfs ook een grotere variant beschikbaar want je kunt ook een A3 kerstmenukaart maken. Op beide menukaarten is voldoende ruimte om tekst en foto's toe te voegen. De kerstmenukaarten worden gelamineerd en zijn zodoende ook gemakkelijk schoon te houden! De menukaarten kun je eenvoudig en praktisch in drie delen opvouwen. Kies hieronder de manier waarop je een kerstmenukaart wil maken.

Bekijk alle menukaarten

Kerstmenukaarten in grotere oplage

Als je een groot kerstdiner op de planning hebt staan of je bent bijvoorbeeld werkzaam in een eetrestaurant, dan is het natuurlijk ook leuk om de gasten te verrassen met een speciale kerstmenukaart.

Bij fotofabriek.nl kun je gemakkelijk zelf kerstmenukaarten maken. Bij het bestellen van de menukaarten kun je in de kassa aangeven in welke oplage wij de menukaarten moeten drukken. Als je de kerstmenukaart in een grote oplage wil bestellen dan kun je ook nog volumekorting ontvangen tot wel 55%. Kies uit de bovenstaande kerstmenukaarten ontwerpen en begin vandaag met een kerstmenukaart maken!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!