Korting en acties

Geslaagd kaart korting

Hoera, geslaagd voor het eindexamen!

De eindexamens zitten er weer op en met een diploma op zak, is dat wel een felicitatie waard! Verras jouw studiebol met een bijzondere kaart waar je nu 50% korting op krijgt! 13 juni is een gedenkwaardig dag voor alle geslaagden, leg dit daarom vast met een feestelijke fotokaart.

Wil jij iemand verrassen die geen eindexamen heeft gedaan, maar bijvoorbeeld is geslaagd voor zijn of haar rijbewijs? Dat kan natuurlijk ook! Al onze kaarten zijn volledig te personaliseren met tekst, foto’s en cliparts. Maak jouw felicitatie voor de geslaagde met de Online Editor en wanneer je voor 16:00 uur besteld, versturen wij de wenskaart dezelfde dag nog! Wil je meerdere mensen feliciteren? Of heb je ergens anders wenskaarten voor nodig? Dan kun je ook gebruik maken van de actie want op alle kaarten geldt 50% korting.

Actie juni

Bedruk die zomerse foto af voor aan de muur

We kunnen gaan aftellen want de zomer staat voor de deur! Wil jij alvast het zonnetje in huis halen? Laat dan jouw mooiste foto afdrukken op één van de onderstaande unieke wanddecoratie. Wacht hier niet te lang mee want je krijgt nu 25% korting!

Je kunt alle onze wanddecoratie maken terwijl je onderweg bent naar je vakantieadres of even aan het wachten bent op iemand. Alle fotoproducten maak je namelijk met onze Online Editor op je telefoon, tablet of computer. Even een foto uploaden of meerdere voor een mooie fotocollage op hout, plexiglas, aluminium. Verzin een bijzondere spreuk voor op een tegeltje en jouw unieke wanddecoratie wordt binnen 24 uur gedrukt en verstuurd!

Tip: Wanddecoratie is natuurlijk ook leuk om te geven. Maak daarom een uniek cadeau voor dat ene bruidspaar, iemand die geslaagd is of een jarige.

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Nieuw: Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen!

Krijg 5000 punten cadeau