actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Kraamcadeau versturen

Kraamcadeau versturen
  • Gebruiksvriendelijke editor
  • Diverse ontwerpmogelijkheden
  • Breed cadeauassortiment
  • Unieke en persoonlijke cadeaus

Wat is een attent kraamcadeau voor de komst van een kleintje? Daar helpen we je bij Fotofabriek graag mee! Het personaliseren van je cadeau bij ons biedt echter de mogelijkheid om iets te creëren dat zowel betekenisvol als onvergetelijk is.

Bij Fotofabriek hebben we een uitgebreide selectie aan cadeaus die je naar je eigen wensen kunt personaliseren. Om je te inspireren, hebben we een handige lijst samengesteld, zodat je zeker bent van een geslaagd kraamcadeau!
 

Je kraamcadeau maken Bekijk ons cadeauassortiment

Een origineel kraamcadeau versturen

Een kraamcadeau versturen met een eigen foto of ontwerp is een unieke manier om je gelukswensen over te brengen. Stel je voor, een gepersonaliseerd tegeltje met een schattige foto van de pasgeborene, een mooie tastbare herinnering. Of het nu voor kersverse ouders zijn die niet genoeg kunnen krijgen van hun kleintje of trotse grootouders, dit cadeau valt sowieso in de smaak! 

Als de nieuwe ouders dol zijn op puzzelen, overweeg dan om een gepersonaliseerde fotopuzzel te creëren als kraamcadeau. De fotopuzzel kan worden voorzien van een leuke foto van de baby of een liefdevolle boodschap. Zo raak je nooit meer uitgepuzzeld!  

Heb je een verzameling aan foto’s van de baby? Dan kun je misschien je eigen kartonnen boekje samenstellen. Voeg foto’s, teksten en cliparts toe en personaliseer je cadeau helemaal zelf! Met de extra dikke bladzijden is dit boekje extra stevig en is dit dus een ideaal kraamcadeau om te versturen. 

Je kraamcadeau maken
Een origineel kraamcadeau versturen

Hoe kan ik zelf een kraamcadeau laten versturen?

Om je kraamcadeau te versturen kun je gebruik maken van onze Online Editor, hiermee zet je makkelijk en snel je eigen kraamcadeau in elkaar! We hebben alle stappen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet, volg deze stappen en begin gelijk aan het samenstellen van je kraamcadeau!

  1. Kies een kraamcadeau uit ons assortiment 
  2. Open de Online Editor 
  3. Kies voor een kant-en-klaar ontwerp of ga zelf aan de slag 
  4. Voeg eventueel nog foto’s, teksten of cliparts toe 
  5. Klaar? Rond je bestelling af 

Het geschenk zal zo snel mogelijk gedrukt worden zodat jij je kraamcadeau zo snel mogelijk kunt versturen!

Je kraamcadeau maken
Hoe kan ik zelf een kraamcadeau laten versturen?

Gemakkelijk en snel je kraamcadeau versturen

Wij maken alle kraamcadeaus bij Fotofabriek intern, zo zorgen we ervoor dat jij je kraamcadeau snel kunt versturen! Wil je weten wanneer je jouw geschenk thuis kunt verwachten? Bekijk dan hier de actuele levertijden en blijf op de hoogte van de verwachte aankomsttijd. 

Heb je verdere vragen of behoefte aan assistentie bij een van onze andere producten? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat voor je klaar! Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online chat. Ben je er klaar voor? Volg de eerder genoemde stappen en start direct met het personaliseren van jouw unieke kraamcadeau! 

Je kraamcadeau maken
Gemakkelijk en snel je kraamcadeau versturen

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...