actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting
Kraamcadeau maken

Kraamcadeautjes maken

9,0

(18631 beoordelingen)

Ga je op kraamvisite en wil je een leuk kraamcadeautje meebrengen voor de kersverse ouders? Wij hebben een aantal leuke cadeautjes voor je op een rij gezet. Deze ontwerp je gemakkelijk in onze Online Editor!

Bij Fotofabriek vind je originele geboorte cadeautjes!

 

 

 

Canvas voor op de babykamer

Plaats alle gegevens van de baby, met leuke lettertypes, op een canvas. Uiteraard begin je met de naam van de kleine spruit, maar vergeet ook het gewicht, de lengte, geboortedatum en tijdstip van geboorte niet!

Heb je al een foto van de pasgeboren baby? Bestel dan een foto kraamcadeau en laat deze foto op canvas drukken. Dit is een extra leuk kraamcadeau, omdat de ouders vast nog geen tijd hebben gehad om hun foto’s af te drukken. Jij bent de eerste die een leuke foto op canvas van de baby meeneemt! Maak de foto op canvas zo groot als jij wil.

Kraamcadeau

Geboortetegeltje

Heb je binnenkort een babyfeestje en ben je op zoek naar een origineel geboortecadeau? Geef dan een geboortetegeltje. Bij Fotofabriek ontwerp je een tegeltje compleet naar eigen wens. 

Voor het ontwerpen van de tegel kun je gebruik maken van thema’s en sjablonen, maar het is ook mogelijk om helemaal zelf foto’s en teksten toe te voegen. Zo maak je het tegeltje uniek. De tegel is 15x15 cm en gemaakt van echt keramiek. Het tegeltje is waterproof en makkelijk schoon te houden.

Begin nu
Geboortetegel

Cadeau voor later: Cadeaubon

Worden papa en mama overspoeld met cadeautjes voor het kindje? Maak dan een cadeaubon! Zo kunnen de ouders rustig nadenken over het fotocadeau voor de geboorte van hun baby. Daarbij geef je ze genoeg tijd om honderden foto's te maken, zodat ze bijvoorbeeld een heel babyboek kunnen vullen. Dit geboortecadeau zorgt voor een blijvende herinnering, waar de ouders vast heel blij mee zijn! Je kunt kiezen uit verschillende bedragen en thema’s voor de cadeaubon.

Tip: Voeg een persoonlijke kaart toe bij jouw kraamcadeau! Schrijf hierop jouw wens voor de baby en vrolijk de kaart op met leuke afbeeldingen en foto's.

Kraamcadeau

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...