actie
Tijdelijk: 25% korting op een Fotoboek Hardcover A4 Staand of Liggend!

Moederdagkaart maken

Het is weer bijna Moederdag! Dé dag om jouw moeder te laten weten wat ze voor jou betekent. Maak nu gemakkelijk online een fijne Moederdag kaart. Ontwerp je eigen moederdagkaart aan de hand van onze verschillende thema’s. Je kunt ervoor kiezen om de kaart zelf aan je moeder te geven. Of laat ons de kaart bij jouw moeder thuis bezorgen! Je kunt je moederdagkaart zelf maken door te kiezen uit onderstaande thema’s. Kies een themakaart die passend is en klik op ‘Begin nu’. In onze Online Editor kun je vervolgens gemakkelijk zelf foto’s en een lieve boodschap toevoegen om jouw kaartje voor Moederdag volledig te personaliseren.

Persoonlijke moederdagkaart

Er zijn vele standaard kaartjes voor moederdag te koop. Maar het is natuurlijk veel leuker om deze kaarten zelf te maken! Fotofabriek helpt je graag een handje bij het ontwerpen van jouw persoonlijke moederdagkaart. Je kunt de kaart personaliseren door zelf foto’s en tekst toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een foto van jou en je moeder samen. Dit kan een foto zijn van toen je nog klein was of juist een foto van jou en je moeder afgelopen zomer. Heb je geen recente of geen mooie foto samen? Plaats dan bijvoorbeeld een mooie foto van jouw moeder alleen op de kaart.

Naast foto’s kun je ook alvast online moederdagtekstjes op de kaart zetten. Plaats een lieve persoonlijke boodschap of een moederdaggedicht op het kaartje. Gedichten voor moederdag kun je online zoeken of je kunt ervoor kiezen om zelf een gedicht voor moederdag te maken! Maak bijvoorbeeld een versje over de mooie eigenschappen van je moeder. Hou je niet zo van rijmen en dichten? Op de kaart kun je in plaats van een moederdaggedicht ook online een lieve boodschap schrijven. Wil je toch liever zelf met pen op de kaart schrijven? Vul je eigen adres dan in en wij sturen het kaartje eerst naar jou toe. Zo kun je het kaartje zelf beschrijven en vervolgens persoonlijk aan je moeder geven of zelf op de post doen.

Wij hebben alvast wat thema’s voor je klaargezet. Zo kun je snel beginnen met jouw moederdagkaart. Staat het perfecte thema voor jou en je moeder er niet tussen? Geen zorgen! Kies er dan voor om jouw eigen moederdagkaart volledig zelf te personaliseren. Via onze Online Editor kun je gemakkelijk zelf jouw kaartje van begin tot eind ontwerpen.

Bij Fotofabriek heb je de keuze uit verschillende kaarten voor moederdag. Er is dus genoeg keuze voor jouw gepersonaliseerde moederdagkaart! Om de kaart helemaal perfect te maken kun je in de kassa kiezen tussen verschillende papiersoorten. Kies voor standaard papier, natuurwit papier of UV hoogglans papier.

Verras jouw moeder dit jaar met hét perfecte moederdagkaartje!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform