actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Puzzel met eigen foto bedrukken

Puzzel met eigen foto bedrukken
  • Zelf online ontwerpen
  • Diverse materialen en vormen
  • Met eigen foto
  • Snelle levertijd

Hey puzzelaar! Zin om een unieke puzzel te leggen? Ontwerp dan nu je een fotopuzzel met eigen foto bij Fotofabriek. 100% zeker dat dat de meest unieke puzzel is die je zult leggen. Bij Fotofabriek heb je keuze uit verschillende soorten en maten puzzels om te bedrukken. 

Een fotopuzzel met een eigen foto bedrukken kan gemakkelijk via de Online Editor. Begin nu met het ontwerpen van je eigen fotopuzzel!

Fotopuzzel maken

De fotopuzzels van Fotofabriek

Wil jij een fotopuzzel met eigen foto bedrukken? Bij Fotofabriek kun je kiezen uit verschillende formaten en soorten. Wij laten je zien welke mogelijkheden er zijn:

Fotopuzzel op karton

Onze nummer 1 puzzel is de Fotopuzzel op karton! Deze puzzel kun je laten drukken in verschillende formaten, zowel liggend als staand. Je hebt keuze uit 120, 252, 315, 500 of 1000 stukjes. Je kunt dus zelf bepalen hoe moeilijk jij de fotopuzzel maakt. De puzzel wordt gedrukt op stevig karton waar de puzzelstukjes langer mooi blijven. 

Fotopuzzel op hout

Ben je op zoek naar een ander soort puzzel in kleinformaat? Kies dan voor de Fotopuzzel van hout. De puzzel is gemaakt van berkenplex met een dikte van 5 millimeter. De puzzel van berkenplex is stevig en gaat lang mee omdat het materiaal duurzaam is. De fotopuzzel op hout kun je laten bedrukken met 24 of 54 stukjes (liggend en staand).  

Fotopuzzel in hartvorm

De laatste en meest liefdevolle optie is de Fotopuzzel in hartvorm. De fotopuzzel in hartvorm is ook gemaakt van stevig karton en heeft 75 stukjes. De fotopuzzel in hartvorm is het perfecte cadeau voor Valentijn of Moederdag. 

Fotopuzzel maken
Puzzel met eigen foto

Hoe kun je een fotopuzzel met foto bedrukken?

Bij Fotofabriek kun je heel gemakkelijk je eigen fotopuzzel met foto bedrukken via de Online Editor. Een Fotopuzzel ontwerpen kun je al binnen een paar stappen. Volg de stappen hieronder om je eigen fotopuzzel te ontwerpen:

  1. Kies één van de Fotopuzzels 
  2. Open de Online Editor
  3. Upload één of meerdere foto's 
  4. Bewerk de foto's zoals jij wilt
  5. Rond dan de bestelling af!

Na het bestellen van de fotopuzzel gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om jouw eigen foto op de puzzel te bedrukken. Doordat wij drukken in onze eigen digitale drukkerij garanderen wij een snelle levering. Benieuwd wanneer jouw gepersonaliseerde product geleverd wordt? Bekijk de actuele levertijden

Fotopuzzel maken
Puzzel met eigen foto maken

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...