actie
20% korting op alle wanddecoratie
Relatiegeschenken

Relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken bedrukken kan bij Fotofabriek makkelijk online ? Hier maak je de meest bijzondere fotoproducten om cadeau te geven aan relaties! Een extra voordeel is dat jouw persoonlijke bedrukte relatiegeschenk ook nog snel geleverd wordt! Wij geven graag meer informatie over welke fotoproducten perfect zijn om te geven.

Wijnkisten

Laat een wijnkist bedrukken en vul deze met een heerlijke rode, witte en/of rosé wijn. Kies uit twee verschillende formaten wijnkisten en ontwerp de voorkant geheel naar eigen smaak. Wil je de wijnkist liever vullen met een speciale wijn of misschien wel een ander fles drank? Dat is geen enkel probleem! Je kunt de wijnkist namelijk ook zonder wijn bestellen. Zo heb je een origineel bedrukte relatiegeschenk die je vult met een lekker drankje.

Kalenders

Een kalender kan iedereen wel gebruiken. Je kunt ze vol schrijven met verjaardagen, afspraken en bijzondere dagen. Dit maakt een kalender geven niet alleen leuk maar het is ook nog eens een praktisch cadeau waar jouw relaties wat aan hebben.

Jaaragenda's

Maak een jaaragenda in geheel eigen stijl en je weet zeker dat jij nooit wordt vergeten. Je kunt zelf foto's en tekst toevoegen. Kies uit verschillende formaten agenda's zoals een 15x15, A6 of A5 met een spiraalbinding.   

Cadeaubonnen

Wanneer je liever het kiezen aan jouw klanten zelf overlaat dan is een cadeaubon zeker niet verkeerd. Je kunt al een cadeaubon aanschaffen vanaf € 5,- tot € 50,-. Kies uit een leuke thema en je hebt gelijk een relatiegeschenk waar iedereen blij van wordt. Cadeaubonnen zijn een jaar geldig, genoeg tijd om deze in te leveren voor een uniek fotoproduct.Ook dit relatiegeschenk kun je bedrukken met jouw logo.

Bekijk de relatiegeschenken hieronder

Wijnkist bedrukt staand
vanaf € 8,99
Jaaragenda`s
vanaf € 6,99
Jaarkalender
vanaf € 7,99
Cadeaubon
vanaf € 5,00

Relatiegeschenken bedrukken doe je makkelijk en snel in onze online software. Hier kun je foto's uploaden, teksten toevoegen en gebruik maken van cliparts.

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!