wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Schoolagenda maken met eigen foto's en teksten

Schoolagenda maken online

Schoolagenda maken en je eigen foto's gebruiken, dat zorgt ervoor dat jij straks de leukste schoolagenda van de klas hebt! Je kunt je eigen schoolagenda maken met je eigen foto's en teksten. Je kunt van te voren alvast bij iedere dag een andere foto plaatsen en alle verjaardagen van je familie, vrienden en kennissen invullen. Verder bevat de schoolagenda ook een aantal blanco pagina's. Hier kun je bijvoorbeeld een fotocollage van je vakantie maken of foto's van je vrienden of familie plaatsen.

Een schoolagenda maken wij op mooi glad schrijfpapier, met een stevige kunststof omslag en een handige spiraalbinding. Dit zorgt ervoor dat je schoolagenda heerlijk in gebruik is en ook nog eens mooi vlak open ligt. Met de uitgebreide gratis software van fotofabriek.nl kun je eenvoudig je persoonlijke en unieke schoolagenda maken voor 2017/2018. Je kunt hieronder kiezen uit twee formaten schoolagenda's. Heb jij je schoolagenda besteld dan gaan wij je schoolagenda maken en verzenden binnen vijf werkdagen.

Bekijk onze schoolagenda's

Wil je meer schoolagenda's maken? Wil je bijvoorbeeld als cadeautje voor een vriend of vriendin een schoolagenda maken? Dan kun je bij fotofabriek korting krijgen! Wanneer je meer dan één schoolagenda maken gaat krijg je namelijk volumekorting. Deze volumekorting kan oplopen tot 15%! Waar wacht je nog op? Ga samen met je beste vrienden of vriendinnen een schoolagenda maken en profiteer vandaag nog van die geweldige kortingen!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek