actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Schoolfotoboek zelf maken

9,0

(26296 beoordelingen)

Schoolfotoboeken
  • Unieke verzameling van herinneringen
  • Kant- en klaar thema
  • Hardcover kaft

Houd al je schoolfoto’s van afgelopen jaar samen in een mooi schoolfotoboek. Met een schoolfotoboek kijk je op een leuke en unieke manier terug op het afgelopen schooljaar. Maak een schoolfotoboek voor jezelf, of geef er één cadeau aan je lievelingsleraar.

Direct beginnen

Mijn schoolfotoboek

Ben jij al begonnen met het samenstellen van een schoolfotoboek? Het schoolfotoboek thema van Fotofabriek geeft jou de mogelijkheid om al jouw herinneringen van het afgelopen schooljaar op te slaan in één boek. In het schoolfotoboek is ruimte voor foto’s van iedere maand van het afgelopen schooljaar. Verder is er ruimte om verhalen te vertellen of om andere belangrijke gebeurtenissen te noteren.

Schoolfotoboek

Het schoolfotoboek is 21 x 21 cm met een hardcover kaft en kent 52 bladzijdes en is nog verder uit te breiden, zo is er genoeg ruimte om al jouw mooiste momenten vast te leggen. Wil jij jouw fotoboek met schoolfoto’s net dat beetje extra’s geven? Kies dan voor een luxere omslag of papiersoort. Vanaf 5 exemplaren krijg je bij Fotofabriek al 10% volumekorting.

title

Schoolfotoboek maken

Ontwerp je eigen schoolfotoboek met naam en foto’s en maak een album van al jouw schoolfoto’s van het afgelopen jaar. Ga met behulp van de onderstaande stappen aan de slag met jouw eigen schoolfotoboek.

Schoolfotoboek zelf maken:

  1. Open de Online Editor.
  2. Kies het 21x21 Hardcover formaat.
  3. Kies het schoolfotoboekthema of begin met een blanco project.
  4. Voeg foto’s, cliparts, sjablonen en teksten toe.
  5. Bestel jouw unieke schoolfotoboek.

Snelle levertijden

Fotofabriek heeft zijn productie aan eigen huis. Op deze manier zorgen wij er altijd voor dat jouw schoolfotoboek zo snel mogelijk wordt verzonden. Jouw schoolfotoboek zal bij Fotofabriek binnen 2 werkdagen onze productie verlaten en onderweg zijn naar jou!

Schoolfotoboek maken

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...