actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Moederdag tegeltjes voorbeelden & thema's

Het is weer bijna Moederdag. En zoek jij nou juist een leuk en origineel cadeau? Kijk dan niet verder en bestel een leuke Moederdag tegeltje!

Bij Fotofabriek is het namelijk simpel om je eigen tegeltje te maken. Maar om het nog wat makkelijker te maken hebben wij voor jou alvast wat leuke thema’s op een rijtje gezet. Dit zorgt ervoor dat het enige wat jij nog moet doen is om er een leuke foto of tekst aan toe te voegen! En misschien wat leuke cliparts! De meeste thema’s zijn gemaakt om er een leuke foto van jezelf, familie of een foto met je moeder aan toe te voegen! Dit zodat het natuurlijk wat persoonlijker is. Maar wees gerust het is natuurlijk ook mogelijk om een Moederdag tegeltje te maken met alleen maar tekst om er een leuke sfeer tegeltje van te maken.

Moederdag tegeltje assortiment

Ons assortiment aan tegeltjes is divers. Kies namelijk uit een tegeltje van 15 cm x 15 cm, XL tegeltje 20 cm x 20 cm, rechthoekig tegeltje 14,8 cm x 19,8 cm of een hexagon tegeltje 16,5 cm x 14,5 cm. Daarnaast is het zelfs mogelijk om van de hexagon tegel een collage te maken. Dit zorgt ervoor dat je meerdere leuke foto’s voor je moeder kan bedrukken.

Alle tegeltjes zijn gemaakt van keramiek en hebben een matte afwerking. En bij de 15 cm x 15 cm tegeltje is het ook mogelijk om een ophangsysteem of tegelhouder te bestellen om je tegeltje tentoon te stellen. Verder nog vragen? Bericht onze klantenservice wij helpen je graag!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...