actie
20% korting op alle wanddecoratie
Trouwkaarten drukken

Trouwkaarten drukken

Je bruiloft is een speciale gebeurtenis. Naast het regelen van de locatie, trouwjurk en het feest wil je uiteraard ook mooie trouwkaarten maken. Laat daarom nu jullie trouwkaarten drukken bij Fotofabriek. Met de verschillende formaten die Fotofabriek aanbiedt, is er altijd wel een kaart dat bij jullie past. 

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Je eigen trouwkaarten drukken

Het leukste is natuurlijk om je eigen trouwkaart te maken en ontwerpen. Een persoonlijke trouwkaart zal bij veel mensen in de smaak vallen. Bij Fotofabriek kan je heel eenvoudig je trouwkaarten drukken. Maak je trouwkaart extra persoonlijk door er een speciale foto op te zetten. Maak verder gebruik van leuke teksten en de extra sjablonen. Er zijn verschillende soorten formaten trouwkaarten beschikbaar. Kies ervoor om je trouwkaarten te drukken op A6, A5 of een vierkant formaat. De trouwkaarten worden geleverd in sets van 8 of 9. 

Bekijk onze trouwkaarten

Verschillende papiersoorten

Je trouwkaarten drukken kan op verschillende papiersoorten. De trouwkaarten worden standaard gedrukt op zijdeglans. Voor een kleine meerprijs kun je de trouwkaarten drukken op natuurwit of UV hoogglans. Alle trouwkaarten drukken wij op dubbelzijdig in full color en op 260 grams hoog kwaliteitskarton. 

Als je nieuwsgierig bent hoe je trouwkaart er in het echt uit ziet, is er de mogelijkheid om een proefdruk te bestellen. Zo kun je de trouwkaart in alle rust thuis bekijken.

Laat jij binnenkort je eigen unieke trouwkaarten drukken?

 

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!