wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Unieke trouwkaarten ontwerpen

De mooiste dag van jullie leven begint met een mooie trouwkaart. Bij Fotofabriek kun je persoonlijke en unieke trouwkaarten ontwerpen, geheel naar eigen smaak. Zelf ontworpen trouwkaarten zijn veel persoonlijker en zullen erg gewaardeerd worden!

Je eigen unieke trouwkaarten ontwerpen

Personaliseer de trouwkaarten naar jullie eigen wens. Kies ervoor om foto’s van jullie eerste afspraakje of van het huwelijksaanzoek toe te voegen aan de trouwkaart of maak gebruik van teksten en sjablonen.

Zelfgeschreven teksten en persoonlijke foto’s geven je trouwkaart een extra persoonlijk tintje. Er zijn verschillende formaten trouwkaarten waar je uit kan kiezen namelijk staande, liggende en vierkante trouwkaarten. 

Bekijk onze trouwkaarten

Soorten papier

De trouwkaarten worden standaard gedrukt op zijdeglans papier, maar voor een kleine meerprijs kan je de trouwkaarten ontwerpen op natuurwit of UV hoogglans. De trouwkaarten worden geleverd in sets van 8 of 9. 

Wil je graag weten hoe jullie ontworpen trouwkaart er in het echt uit ziet voordat je ze verstuurd? Dat kan! Fotofabriek biedt de mogelijkheid om een proefdruk te bestellen. Zo kun je eerst de huwelijksuitnodigingen beoordelen of deze volledig naar wens zijn. 

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Begin gelijk met jullie trouwkaarten ontwerpen en verras jullie vrienden en familie met een persoonlijke uitnodiging!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek