actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting
Tuindecoratie maken

Tuindecoratie maken

9,0

(19179 beoordelingen)

Tuindecoratie aan de muur fleurt je hele tuin op, ongeacht welk seizoen het is. Ga je voor een foto van een landschap? Of ga je toch voor een foto die wat persoonlijker is, zoals een foto van een mooie gebeurtenis. Eén ding is zeker, wanneer je de tuin in kijkt en je ziet jouw wanddecoratie aan schutting hangen, dan begin je gelijk te stralen!

Eigen ontwerp muurdecoratie

Een tuindecoratie schutting maken bij Fotofabriek is heel eenvoudig, maak bijvoorbeeld een foto op tuindoek als muurdecoratie. Het is mogelijk om meer dan één foto op de tuincanvas te laten drukken. Zo kun je een mooie fotocollage maken aan de tuinmuur. Maak gebruik van verschillende ontwerpen voor je wanddecoratie voor buiten in de tuin en voeg bijvoorbeeld tekst toe, zoals een leuke quote.

Want een decoratie aan de tuinmuur is toch een fantastische versiering?

Ervaring van klanten

Decoratie voor buiten in de tuin

Er zijn heel veel mogelijkheden voor een decoratieschutting waarbij je keuze hebt uit verschillende formaten. Je ontwerpt dit gemakkelijk in onze Online Editor. Staat het formaat wat je zoekt er niet tussen? Geen probleem! Neem dan contact op met ons.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...