wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Tuindecoratie maken

Tuindecoratie aan de muur fleurt je hele tuin op, ongeacht welk seizoen het is. Ga je voor een foto van een landschap? Of ga je toch voor een foto die wat persoonlijker is, zoals een foto van een mooie gebeurtenis. Eén ding is zeker, wanneer je de tuin in kijkt en je ziet jouw wanddecoratie aan schutting hangen, dan begin je gelijk te stralen!

Eigen ontwerp muurdecoratie

Een tuindecoratie schutting maken bij Fotofabriek is heel eenvoudig, maak bijvoorbeeld een foto op tuindoek als muurdecoratie. Het is mogelijk om meer dan één foto op de tuincanvas te laten drukken. Zo kun je een mooie fotocollage maken aan de tuinmuur. Maak gebruik van verschillende ontwerpen voor je wanddecoratie voor buiten in de tuin en voeg bijvoorbeeld tekst toe, zoals een leuke quote.

Want een decoratie aan de tuinmuur is toch een fantastische versiering?

Bekijk onze tuindecoratie

 

Decoratie voor buiten in de tuin

Er zijn heel veel mogelijkheden voor een decoratieschutting waarbij je keuze hebt uit verschillende formaten. verschillende formaten. Staat het formaat wat je zoekt er niet tussen? Geen probleem! Neem dan contact op met ons.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek