actie
20% korting op alle wanddecoratie

Tuindecoratie maken

Tuindecoratie aan de muur fleurt je hele tuin op, ongeacht welk seizoen het is. Ga je voor een foto van een landschap? Of ga je toch voor een foto die wat persoonlijker is, zoals een foto van een mooie gebeurtenis. Eén ding is zeker, wanneer je de tuin in kijkt en je ziet jouw wanddecoratie aan schutting hangen, dan begin je gelijk te stralen!

Eigen ontwerp muurdecoratie

Een tuindecoratie schutting maken bij Fotofabriek is heel eenvoudig, maak bijvoorbeeld een foto op tuindoek als muurdecoratie. Het is mogelijk om meer dan één foto op de tuincanvas te laten drukken. Zo kun je een mooie fotocollage maken aan de tuinmuur. Maak gebruik van verschillende ontwerpen voor je wanddecoratie voor buiten in de tuin en voeg bijvoorbeeld tekst toe, zoals een leuke quote.

Want een decoratie aan de tuinmuur is toch een fantastische versiering?

Bekijk onze tuindecoratie

Actie  Foto Op Tuinposter
vanaf € 19,99

 

Decoratie voor buiten in de tuin

Er zijn heel veel mogelijkheden voor een decoratieschutting waarbij je keuze hebt uit verschillende formaten. verschillende formaten. Staat het formaat wat je zoekt er niet tussen? Geen probleem! Neem dan contact op met ons.

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!