Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
Actie
25% korting - Verras met een uniek moederdagcadeau!

Unieke visitekaartjes ontwerpen

Visitekaartjes met bijzondere vormen
  • Unieke visitekaartjes
  • Onderscheid jezelf
  • Maatwerk mogelijk*
Bekijk het assortiment

De meeste unieke visitekaartjes met bijzondere vormen kun je nu helemaal zelf maken bij Fotofabriek! 

De visitekaartjes zoals iedereen deze kent zijn altijd horizontaal of verticaal en langwerpig van formaat. Zodra je van tientallen personen een visitekaartje hebt gekregen, dan zul je merken dat de overgrote deel van deze visitekaartjes precies hetzelfde eruitzien.

Het doel van het uitdelen van visitekaartjes is uiteraard om ervoor te zorgen dat je naam of bedrijf onder de aandacht wordt gebracht en daarnaast ook blijft hangen bij de desbetreffende ontvangers. Natuurlijk kun je met het ontwerp, kleuren en boodschap je zelf onderscheiden, maar het is nog veel leuker en interessanter als je creatieve visitekaartje op voorhand er al uitspringt!

Bij Fotofabriek hebben we een aantal snijvormen ontwikkeld die je kunt gebruiken om dit te realiseren en je eigen creatieve (en bovenal hippe) visitekaartjes te kunnen maken. Deze aparte vormen voor visitekaartjes zijn ook gewoon aan beide kanten bedrukbaar.

Via de Online Editor kun je naast de langwerpige kaartjes ook bijzondere visitekaartjes op maat laten maken. Hierbij kun je kiezen uit tientallen vormen. Deze vormen kun je net als de reguliere kaartjes vullen met je eigen foto’s of logo’s, aangevuld met je (tekstuele) gegevens en natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld de achtergrondkleur aan te passen.

Op deze manier heb je speciale visitekaartjes voor jou specialisme of die nauwgezet aansluiten op je bedrijfsvoering of beroepsgroep. Als je favoriete vorm er nog niet bij zit, dan kun je bij Fotofabriek ook unieke visitekaartjes op maat laten maken. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Het is ook een leuk idee om deze hippe vormen te gebruiken als naamkaartjes of voor andere gelegenheden waarvoor deze geschikt kunnen zijn. Door de unieke vormen zorg je ervoor dat het er allemaal net wat speelser en meer sprankelend eruitziet dan een vierkant of rechthoekig kaartje.

Deze bijzondere vormen zijn beschikbaar voor zowel een staande als liggende opmaak. Open de Online Editor en begin direct met het maken van je eigen unieke visitekaartjes!

Bestel visitekaartjes voor 15:00 en wij versturen ze dezelfde dag nog voor je!

*Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

 

Bekijk onze visitekaartjes

Visitekaartjes Liggend
vanaf € 9,99