actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Valentijnsdag wijnkist - voorbeelden & thema's

Met Valentijn is het altijd leuk om jouw geliefde wat extra aandacht te geven. Dit jaar doe je dit aan de hand van een heerlijke fles wijn in je eigen ontworpen Wijnkist. 

Een zelf ontworpen Wijnkist is een luxe en ontzettend persoonlijk Valentijns cadeau. Om jouw Wijnkist zo mooi mogelijk te maken hebben we alvast wat Valentijnthema’s voor je klaargezet. Ga aan de slag met één van de onderstaande ontwerpen of maak een volledig zelf ontworpen Valentijn Wijnkist. Klik op één van de ontwerpen en ga in de Online Editor aan de slag met je eigen Valentijn Wijnkist. Hier kun je eigen foto’s, cliparts en/of teksten toevoegen aan jouw Valentijns cadeau.

Er zijn verschillende thema’s, dus er is voor iedereen iets passends. Kies een voor jou geschikte Wijnkist en ga gelijk aan de slag.

Assortiment Valentijn wijnkisten

Bij Fotofabriek hebben we twee soorten wijnkisten 1-vaks en 2-vaks. De kisten zijn gemaakt van Biologisch FSC-gekeurd hout en worden gevuld met gekleurd stro, om de fles te beschermen en wat extra charme mee te geven. Beide wijnkisten zijn gemakkelijk te openen aan de hand van een te verschuiven houten plankje.

Daarnaast kun je elke Wijnkist vullen met een fles rood, wit, rosé of voor de bierliefhebber een fles La Chouffe. Voor verdere vragen over onze wijnkisten kun je altijd bij onze klantenservice terecht.

Let op: Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.
 

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...