actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Verjaardagskalenders - voorbeelden & thema's

Weet jij ook nooit wanneer verjaardagen zijn van vrienden, familie of kennissen? Geen probleem schrijf het op in je eigen ontworpen verjaardagskalender.

Zo hoef je nooit meer bang te zijn dan je vergeet wanneer iemand jarig is. We kunnen het goed begrijpen dat een verjaardagskalender kant en klaar van de winkel soms saai kan zijn! Daarom kun je bij Fotofabriek je eigen kalender maken door je eigen foto’s toe te voegen. Dit maakt het kijken op de kalender een stuk leuker!

Heb je zelf geen inspiratie wanneer het gaat om de kalender zelf? Kijk dan bij onze voorbeelden en klik op ‘Begin nu’ om gelijk te beginnen met het maken van je eigen verjaardagskalender!

Wij hebben voor jou namelijk even wat thema’s op een rijtje gezet zodat je gemakkelijk kan beginnen met het maken van je eigen mooie verjaardagskalender! Kies uit een leuk design met vrolijke diertjes of wat dacht je van een bloementjes design? Kijk gerust rond!

Verjaardagskalenders assortiment

Bij Fotofabriek hebben wij verschillende verjaardagskalenders formaten. Kies uit:

-    A4 Staand
-    A4 Liggend
-    A3 Staand
-    A3 Liggend
-    30 x 30 Vierkant
-    15 x 42 Staand

Elke verjaardagskalender wordt geleverd met een stevig ophangoog. Daarnaast heb je de optie om een Tesa klevende spijker aan je winkelwagen toe te voegen. Door deze spijker kun jij gemakkelijk je verjaardagskalender ophangen!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...