actie
30% korting op alle vlakliggende fotoboeken

Verzamelalbum maken bij Fotofabriek

8,3 (29705 beoordelingen)

Verzamelalbum
  • Standaard met linnen omslag
  • Achteraf navullen mogelijk
  • 30 - 80 pagina's
  • 39 x 30 cm (liggend)
  • Keuze uit 5 verschillende omslagkleuren

Het losbladige verzamelalbum is perfect om jouw mooiste foto’s in te bewaren. Het album komt standaard met 15 losse bladen, oftewel 30 pagina’s. Je kunt kiezen voor een maximale hoeveelheid van 80 pagina’s met normale fotobladen, of een variant van maximaal 60 pagina’s met extra dik 350 grams papier. De omslag bestaat uit linnen en wordt geproduceerd door het Duitse kwaliteitsmerk Goldbuch.

Bekijk het losbladige album in meer detail.

Vlakliggende fotoboeken - 30% korting Lees meer

Maak nu je eigen verzamelalbum

Het album groeit met je mee

Met dit verzamelalbum kun je zo vaak als je wilt foto’s uitwisselen of toevoegen. Het album komt met de optie om foto’s uit het album te halen en je kunt ze ook gemakkelijk weer toevoegen op de plek waar jij dat wilt. Op deze manier kun je een verzamelalbum samenstellen waar je ook nieuwe ervaringen op een later moment kunt toevoegen om je foto album nog completer te maken.

Het verzamelalbum is perfect als je bijvoorbeeld een album wilt bijhouden met foto’s van de vakantiebestemmingen die je hebt bezocht. Zo kun je alle vakantiefoto’s, ook van de plekken waar je in de toekomst nog heen wilt, vastleggen in één album.

Gemakkelijk nieuwe pagina’s bijbestellen

Als je nog ruimte over hebt in je verzamelalbum, kun je altijd gemakkelijk extra foto’s bijbestellen. Met een minimale hoeveelheid van 20 pagina’s kun je op elk gewenst moment via onze website meer foto’s voor het verzamelalbum laten afdrukken. Deze optie is te vinden in de Fotofabriek software.

foto's bijvoegen

Snelle levertijd

Wij bieden de snelste levering van Nederland op het gebied van foto producten. Zo heb je het verzamelalbum voor je het weet al in huis. Daarnaast is het ook mogelijk om het verzamelalbum af te halen op onze locatie of bij een PostNL afhaalpunt.  Voor meer informatie kan je kijken op onze pagina over de actuele levertijden.

Bekijk onze andere fotoboeken

Bekijk het assortiment

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform