actie
20% korting op alle wanddecoratie
visitekaartjes bestellen

Visitekaartjes bestellen

Visitekaartjes bestellen lijkt veel werk. Niets is minder waar! Dankzij de Online Editor kun je makkelijk en snel visitekaartjes ontwerpen en bestellen en via onze pdf-uploader kun je snel en makkelijk je eigen visitekaartjes uploaden en bestellen! Visitekaartjes bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Visitekaartdoosjes

Bij het bestellen van een setje visitekaartjes kun je tijdens het afrekenen van je bestelling in de winkelwagen ook een bijpassende visitekaartdoosje bestellen. In het transparante, kunststof promodoosje passen ongeveer 20 visitekaartjes en is erg praktisch om je visitekaartjes netjes in te bewaren.

Daarnaast kun je ook een bewaardoosje voor je visitekaartjes bestellen. Dit visitekaartdoosje is zeer geschikt om ongeveer 2 setjes visitekaartjes netjes thuis of op kantoor in te bewaren.

Visitekaartjes bestellen van hoge kwaliteit die je zelf kunt bewerken en/of aanpassen! Fotofabriek.nl heeft twee verschillende formaten, namelijk: Staand (55mm x 85mm) en Liggend (85mm x 55mm). Beide varianten beschikken over 300 grams kwaliteitskarton en worden dubbelzijdig full-color gedrukt. Tevens worden de visitekaartjes in slechts drie werkdagen geleverd!

Er zijn meerder mogelijkheden om je visitekaartjes te bestellen. Je kunt kiezen om in onze gratis te downloaden software je visitekaartjes te ontwerpen. Ook kun je snel en eenvoudig via onze Online Editor visitekaartjes te bestellen. Een andere optie is visitekaartjes bestellen met een reeds bestaand ontwerp via de PDF-uploader.

Wanneer je visitekaartjes bestellen gaat kun je er nog voor kiezen om extra opties toe te voegen. Zo kunnen je visitekaartjes gedrukt worden met: extra hoogglans, mat- of hoogglans en laminaat.

Ga je visitekaartjes bestellen en wil je meer dan 1 set van 50 stuks? Dan krijg je al vanaf 2 sets volumekorting. Bekijk de volledige volumekorting overzicht hierboven.

Bestel jij je visitekaartjes voor 15:00? Dan versturen doen wij ze dezelfde dag nog!

Visitekaartjes Liggend
vanaf € 9,99

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!