Wenskaart maken

Wenskaart maken

Je eigen wenskaart maken en ze bedrukt zoals jij het wilt. Maak keuze uit een van de twee formaten die wij bieden: een gevouwen wenskaart van 14 bij 14 cm of een enkele wenskaart van 10 bij 15 cm. Wenskaarten worden gedrukt op 260 grams sulfaatpapier, met optioneel een hoogglans afwerking. Dubbele wenskaarten worden geleverd inclusief enveloppen en zijn verkrijgbaar per sets van 9 stuks. De enkele wenskaarten worden geleverd per set van 8.

Je kunt de kaarten maken in de professionele gratis software of de compleet vernieuwde online editor. Het is tevens mogelijk om een proefdruk te laten maken. 

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

 

Bekijk onze wenskaarten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!