actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Wenskaarten voorbeelden & thema's

9,0

(15129 beoordelingen)

Ben je opzoek naar een wenskaart voor een specifiek moment of een gelegenheid? Dan ben je bij Fotofabriek aan het juiste adres!

Wilt u een wenskaart maken voor een bijzondere gelegenheid maar heeft u geen idee hoe de wenskaart er uit moet komen te zien? Dat is geen enkel probleem! Wij hebben een paar originele en leuke voorbeelden op een rijtje gezet. Je kunt kiezen uit verschillende kant-en-klare thema’s die je kunt gebruiken voor het maken van jouw wenskaarten. Aan deze thema’s kun je je eigen foto’s en tekst toevoegen om zo jouw wenskaarten uniek te maken!

De thema’s van de wenskaarten zijn hieronder uitgewerkt. Voeg jouw foto’s en teksten toe en maak jouw wenskaarten nog persoonlijker!

Ervaring van klanten

Wenskaarten assortiment

Bij Fotofabriek kun je kiezen uit verschillende soorten wenskaarten. Je kunt kiezen om gebruik te maken van een thema of je geeft een eigen draai aan jouw wenskaart. De kaarten zijn beschikbaar in de volgende formaten:

•    A6 enkel staand en liggend
•    A5 enkel staand en liggend
•    A6 dubbel staand en liggend
•    A5 dubbel staand en liggend
•    A4 dubbel staand en liggend
•    14 x 14 cm Dubbel
•    10 x 10 cm Dubbel

Daarnaast kun je ervoor kiezen om de wenskaarten per stuk of per set te bestellen. Ook kun je kiezen voor een dubbelgevouwen of ongevouwen kaart. Voor de kaarten zelf heb je ook nog de optie om te kiezen voor een hoogglans afwerking of natuurwit papier.

Indien je je wenskaart af hebt ken je ze gaan bestellen. Als je dubbele kaarten bestelt krijg je ook enveloppen meegeleverd. Deze enveloppen kun je beschrijven met je eigen teksten en direct opsturen naar de geadresseerde! Indien u vragen heeft kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...