actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

21 diner organiseren

  • 21 diner organiseren
  • 21 diner organiseren
  • Unieke versiering
  • Zelf personaliseren
  • Snelle levertijd
  • Hoge kwaliteit

Ben je van plan binnenkort een groot 21 diner te organiseren? Bij Fotofabriek hebben we de leukste en origineelste 21 diner versiering! Hierdoor zal je diner onvergetelijk worden. Klik op de knop hieronder om direct te beginnen met het ontwerpen van jouw eigen 21 diner versiering.

Begin direct

De leukste versieringen voor je 21 diner

Ben jij op zoek naar versiering voor een 21 diner? Dan ben je op het goede adres! Wij hebben de leukste ideeën voor jou op een rijtje gezet: 

Uitnodigingskaart voor je 21 diner

Wil jij graag je beste vrienden uitnodigen voor je 21 diner? Nodig ze uit met een gepersonaliseerde uitnodigingskaart! Bepaal zelf het design van de kaarten in onze Online Editor. Open de Editor en kies een leuk thema uit of start met een blanco project. Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van de kaarten, kun je ze direct laten versturen naar jouw vrienden. Ze zullen extra blij zijn met zo’n unieke uitnodiging!

Glazen graveren voor je 21 diner

Bij een 21 diner wordt er uiteraard ook een drankje gedronken. Hoe leuk is het dan om gepersonaliseerde glazen te hebben? Zet bijvoorbeeld de namen van alle uitgenodigden op het glas! 

Bij Fotofabriek kun je bierwijn en champagneglazen bedrukken voor je 21 diner. De glazen zijn alleen te graveren in het hiervoor bestemde invoerveld. Voor het mooiste resultaat adviseren wij om de tekst en logo zwart te houden. Het is daarnaast niet mogelijk om glazen te laten graveren met een foto.

De leukste slingers voor je 21 diner

Wil je een 21 diner organiseren? Dan kunnen slingers niet ontbreken! Bij Fotofabriek kun je zelf je eigen slinger ontwerpen via de Online Editor. Zet je naam, een grappige tekst en/of leuke foto’s op de slingers. Zo heb jij de origineelste slingers voor je 21 diner!

De slingers bestaan uit 12 vlaggetjes. Hiervan kun je 4 vlaggetjes ontwerpen, deze worden vervolgens drie keer afgedrukt. De slingers zijn 2,5 meter lang. Daarbij krijg je een 4 meter lang touw.

21 diner organiseren

Snelle levertijden

Heb jij haast bij het organiseren van je 21 diner? Geen probleem! Doordat we alles zelf in Nederland produceren kunnen wij jouw gepersonaliseerde 21 diner versiering binnen 24 uur bedrukken en verzenden. Alle producten die op werkdagen vóór 12:00 zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden!

Hulp bij het personaliseren van je 21 diner versiering?

Heb je problemen of vragen over het personaliseren van de versiering voor jouw 21 diner? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...