actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

21 diner versiering maken

21-diner-versiering
  • Zelf personaliseren
  • Breed assortiment
  • Hoge Kwaliteit
  • Snelle levertijd

Word jij binnenkort jarig en wil jij dan een 21 diner organiseren? Bij Fotofabriek kun je je eigen 21 diner versiering maken! Een 21 diner geef je maar één keer dus het moet speciaal zijn. Ontwerp daarom persoonlijke versiering voor je 21 diner bij Fotofabriek!

Begin direct

Maak een fotoboek voor je 21 diner

Het 21 diner is een speciale avond waarin je alles wilt vastleggen. Maak daarom een fotoboek om je avond te vereeuwigen. Een fotoboek is uitermate geschikt om mooie herinneringen vast te leggen. Met een Fotofabriek fotoboek herbeleef je je eigen beste momenten. Bij Fotofabriek heb je de keuze uit veel verschillende fotoboeken, zie ons assortiment en kijk welk fotoboek het beste bij jouw 21 diner past.

Feesthoedjes maken voor je 21 diner

Feesthoedjes kunnen niet ontbreken bij het organiseren van een 21 diner. Bij Fotofabriek kun je zelf je feesthoedjes voor je 21 diner versiering maken. Zet een leuke foto van de jarige erop en de leeftijd 21 natuurlijk. De hoedjes zijn voorzien van een handig elastiek, die makkelijk te bevestigen is. Daardoor blijft het feesthoedje stevig op het hoofd zitten wanneer de voetjes van de vloer gaan! Door de dubbelzijdige tape zijn de hoedjes makkelijk in elkaar te zetten en af te stellen.

Ontwerp slingers voor je 21 diner

Ook de slingers kunnen absoluut niet missen op een 21 diner! Daarom kun je bij Fotofabriek slingers ontwerpen met naam, tekst en foto’s. Kies uit één van de thema’s of ontwerp je slingers volledig naar eigen wens. De slingers worden geleverd met in totaal 12 vlaggetjes. Je ontwerpt 4 vlaggetjes, deze worden dan 3 keer gedrukt. De lengte van de slingers zijn 2,5 meter en daarbij krijg je een touw van 4 meter. Maak jij jouw 21 diner ook extra speciaal?
 

Hoe ontwerp je je 21 diner versiering

Wil jij je eigen 21 diner versiering maken? Dat kan gemakkelijk via onze Online Editor

  1. Open de Online Editor
  2. Start een blanco ontwerp of kies een leuk thema uit
  3. Upload foto's en plaats deze binnen het ontwerp
  4. Voeg eventueel tekst en clip-arts toe
  5. Ben je tevreden? Rond dan de bestelling af!

Let bij het ontwerpen op de snijlijnen!

21-diner-feesthoed

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit of heb je verder nog vragen over het ontwerpen van je 21 diner versiering? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar!

Levertijd

Bij alle 21 diner producten geldt dat alle producten die op werkdagen vóór 12:00 zijn besteld, die worden dezelfde dag nog verzonden. Hierdoor hoef je niet lang te wachten op je 21 diner versiering. 

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...