wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Affiche maken

Affiche maken kun je in de Online Editor van Fotofabriek. Maak gebruik van foto's en voeg teksten toe aan je affiches. Bij Fotofabriek kan je een affiche maken op A4-, A3-, A2-, A1 en A0-formaat.

Alle affiches maken wij op 140 grams papier en zijn te bestellen in glans en mat. Er kan gekozen worden uit de affiche formaten A4, A3, A2, A1 en A0. Een affiche maken wij in eigen huis en wordt snel thuis bezorgd.

Hoe maak je een affiche?

Het ontwerpen en maken van affiches kun je gemakkelijk in onze Online Editor. In deze online software kun je gemakkelijk foto's, cliparts en teksten toevoegen aan je affiche. Zo kun je gemakkelijk een mooi affiche maken. Affiches maken was nog nooit zo makkelijk!

Wil je liever offline affiches maken? Ook dat is geen probleem! Download onze gratis software en je kan direct aan de slag met affiche maken!

Bekijk onze affiches

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek