actie
30% korting op alle vlakliggende fotoboeken

Affiche maken

8,4 (10655 beoordelingen)

eigen Affiche maken

Maak jouw Affiche in de Online Editor van Fotofabriek. Upload foto's en voeg teksten toe om jouw aanplakbiljet te complementeren. Bij Fotofabriek kan je een Affiche maken op A4-, A3-, A2-, A1 en A0-formaat.

Alle Affiches worden gedrukt op 140 grams papier en zijn beschikbaar in glans en mat. Al onze producten worden zorgvuldig gedrukt in eigen huis en snel thuis bezorgd! Begin met ontwerpen.

Hoe maak je een Affiche?

Het ontwerpen van één of meerdere Affiches doe je gemakkelijk en snel in onze Online Editor. De Online Editor maakt het mogelijk om eenvoudig foto's, cliparts en teksten toe te voegen aan jouw Affiche.  Zo maak jij moeiteloos de mooiste Affiches in een handomdraai. Een Affiche maken was nog nooit zo makkelijk!

Werk je liever offline? Ook dat is geen probleem! Download gratis onze Offline Software en ga direct aan de slag met het creëren van een Affiche.

Zelf een Affiche maken

Bekijk alle affiches

Bekijk het assortiment

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform