actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Afscheidscadeau groep 8

9,0

(26187 beoordelingen)

Afscheid groep 8


Afscheid nemen van de basisschool is niet niks. Het leek gisteren dat jij, jouw kind of jouw leerlingen de school voor het eerst binnen liepen! De afgelopen 8 jaren zijn voorbij gevlogen en nu is het tijd voor afscheid. Een mooi afscheidscadeau zorgt voor een blijvende herinnering.

Maak daarom een smoelenboek van het afgelopen jaar, zodat je alle klasgenoten, meesters en juffen niet vergeet. Naast de foto’s mag een persoonlijk verhaaltje over iedereen niet ontbreken! Vul het boek aan met de leukste herinneringen van de basisschoolperiode, zoals schoolreisjes naar de Waddeneilanden, overnachten op de kampeerboerderij en uitstapjes naar het zwembad!

Een afscheidsboek als einde schooljaar cadeau is het ideale afscheidsgeschenk.

Een blijvende herinnering, eenvoudig en niet duur

Een jaarboek voor je afscheid van groep 8 maken kan heel gemakkelijk en goedkoop bij Fotofabriek. Ga voor een A5 smoelenboek of een A6 klassenboek. Uiteraard hebben we ook grotere formaten in ons assortiment. Wil je jouw hele basisschool carrière vastleggen, kies dan voor een A4 fotoboek! Ons ruime assortiment biedt zowel voor de grote als de kleine portemonnee mogelijkheden voor een mooi afscheidscadeau. 
Een smoelenboek maak je heel gemakkelijk in de Online Editor. Wees helemaal vrij in het maken van het boek, of laat ons een handje helpen. In de Online Software vind je opmaaksjablonen, waardoor je eenvoudig foto’s en tekst kan toevoegen in de bestaande templates.

Hoe groter de klas hoe meer korting

Ben jij gezegend met een grote klas? Dan hebben wij goed nieuws. Bij ons geldt hoe meer leerlingen, hoe meer volumekorting! Vanaf 25 stuks scheelt dit al 25%. Afscheid nemen van school kan dus heel goedkoop!

Gratis tip: deel jouw herinneringenboek op social media of stuur je creatie via een e-mail door naar al je klasgenoten. Zo kan je samen met de hele klas herinneringen ophalen en vergeet natuurlijk ook je ouders niet!

Maak nu je afscheidsboek

Bekijk onze afscheidsboeken

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...