Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
  • Afscheid groep 8

Afscheid groep 8

Maak nu je afscheidsboekje

Afscheid nemen van de basisschool is niet niks, de afgelopen 8 jaar heeft je leerling of je kind op de lagere school gezeten en nu is het tijd voor afscheid. Een afscheidscadeau zorgt voor een blijvende herinnering!

Maak bijvoorbeeld een smoelenboek van het afgelopen jaar. Alle leerlingen van groep 8, inclusief de meesters en juffen, staan hier in. Naast de foto’s staan natuurlijk ook kleine verhaaltjes over iedereen. Vul het boek aan met de leukste herinneringen van de basisschoolperiode, zoals schoolreisjes naar de Waddeneilanden, overnachten op de kampeerboerderij en uitstapjes naar het zwembad!

Een afscheidsboek als einde schooljaar cadeautje is het ideale cadeau als afscheid groep 8.

Groep 8 afscheid, een blijvende herinnering en niet duur

Een jaarboek voor je afscheid van groep 8 maken kan heel gemakkelijk en goedkoop bij Fotofabriek. Ga voor een A5 smoelenboekje of A6 klassenboek. Uiteraard hebben we ook grotere formaten in ons assortiment, maak bijvoorbeeld een A4 fotoboek als afscheid van de basisschool. In combinatie met verschillende bindwijze hebben we voor ieder afscheidscadeau budget wat wils.

Hoe groter de klas hoe meer korting

Fotofabriek werkt met volumekorting, dat betekent meer korting bij meer leerlingen! Vanaf 25 stuks scheelt dit al 25%. Afscheid nemen van school kan dus heel goedkoop!

Bekijk onze afscheidsboeken

Bekijk het assortiment

Bekijk onze afscheidscadeau boeken

Gemakkelijk te maken

Een smoelenboek maak je heel gemakkelijk in de Fotofabrieksoftware. Wees helemaal vrij in het maken van het boek, of laat ons een handje helpen. In de software vind je opmaak sjablonen, waardoor je heel gemakkelijk foto’s en tekst kunt toevoegen.

Leuk extraatje: het gemaakte herinneringenboek kun je ook delen op social media of via de mail! Zo kan iedereen die geen boek heeft ontvangen toch nog de herinneringen bekijken. Vooral leuk voor ouders!

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform