actie
Jaarboekenactie: Hardcover A4 vanaf €12,99 + gratis verzending!

Jaarboekenactie: Fotoboek Hardcover A4 vanaf €12,99 + gratis verzending!

Lees meer

Afscheidscadeau

9,0

(17006 beoordelingen)

Afscheidscadeau
  • Unieke afscheidscadeaus
  • Verschillende opties beschikbaar
  • Voor jong en oud
  • Snelste levering binnen Nederland

Neem jij binnenkort afscheid van een dierbaar persoon, dan wil je natuurlijk een origineel afscheidscadeau geven! Dit doe je door het ontwerpen van een zelfgemaakt geschenk met foto's van jullie samen. Voeg een persoonlijke boodschap toe en jouw cadeau wordt nooit meer vergeten. Bij Fotofabriek creëer je een origineel afscheidscadeau voor elk moment.

Ontwerp direct een afscheidscadeau

Afscheidscadeau voor verre reizen

Gaat een vriend of vriendin een lange reis maken en wil je er zeker van zijn dat hij of zij jou niet vergeet? Maak dan samen met je vriendengroep een supertof fotoboek voor hem of haar. Op die manier kan je vriend of vriendin tijdens de reis terugdenken aan het thuisfront. Laat iedereen een paar pagina's ontwerpen en voor je het weet heb je een geweldig  afscheidsgeschenk in elkaar gezet!

Bekijk de fotoboeken
cadeautje

Afscheidscadeau voor een collega

Gaat jouw collega binnenkort met pensioen of heeft hij of zij een andere baan gevonden? Dan mag een mooi afscheidsgeschenk natuurlijk niet ontbreken! Een mooie fles wijn weet vrijwel iedereen te waarderen, heel persoonlijk is dit alleen niet. Geen probleem, bij Fotofabriek kan je de wijnkist volledig personaliseren! Plaats een foto van die collega op de voorkant en schrijf er een persoonlijke tekst bij. Is jouw collega geen wijnliefhebber, dan kunnen onze houten kisten natuurlijk ook gevuld worden met een afscheidscadeau naar keuze. Denk hierbij aan een heerlijke pot pils of een goede fles whiskey.

Bekijk de wijnkisten
cadeautje collega

Afscheidscadeau juf of meester

Aan het eind van ieder schooljaar staat de lang verwachte zomervakantie voor de deur! Een moment waar iedereen dagen, weken of zelfs maanden naar toe heeft geleefd! Alle juffen, meesters en leraren hebben jou er het afgelopen jaar weer doorheen gesleept. Hoog tijd om deze harde werkers te belonen met het perfecte afscheidscadeau: een heerlijke doos Merci chocolade.
Via de gratis Online Editor van Fotofabriek kan je de Merci chocolade doos personaliseren, zodat jouw juf of meester een uniek geschenk ontvangt. De Merci chocolade dozen zijn verkrijgbaar in 250 en 400 gram.

Bekijk de merci
cadeau meester

Waarmee ga jij iemand verrassen?

Bekijk alle afscheidscadeaus

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform