Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
actie
Tot 30% korting op veel kerstcadeaus
  • afscheidscadeau

Afscheidscadeau

  • Unieke afscheidscadeau's
  • Verschillende opties beschikbaar
  • Voor jong en oud
  • Snelste levering binnen Nederland

Neem jij binnenkort afscheid van een dierbaar persoon, dan wil je vast een origineel afscheidscadeau geven. Dit kun je doen met een zelfgemaakt cadeau met foto's van jullie samen. Plaats hier een persoonlijke boodschap bij en jouw cadeautje wordt nooit vergeten. Bij Fotofabriek kun je online originele afscheidscadeaus maken voor dit soort momenten.

Ontwerp direct een afscheidscadeau

Afscheidscadeau voor verre reizen

Gaat een vriend of vriendin een langereis maken en wil je hem of haar een afscheidscadeau meegeven? Dan kun je samen met je vriendengroep een supertof fotoboek voor hem of haar maken. Op die manier kan je vriend of vriendin terugdenken aan het thuisfront tijdens de reis. Iedereen kan een paar pagina’s maken, zo heb je binnen een handomdraai een geweldig afscheidsgeschenk.

Afscheidscadeau van een collega

Gaat jouw collega binnenkort met pensioen of heeft hij of zij een andere baan gevonden? Dan is het natuurlijk superleuk om hem of haar een afscheidsgeschenk mee te geven, zodat er af en toe aan al die mooie momenten teruggedacht kan worden. Een goed fles wijn weet iedereen wel te waarderen, heel persoonlijk is dit alleen niet.

Bij Fotofabriek kun je een houten wijnkist volledig personaliseren! Dit kun je doen met een leuke foto van die collega en schrijf hier nog iets leuks bij. In een zelf ontworpen wijnkist kun je natuurlijk ook andere afscheidscadeaus stoppen. Hierbij kun je denken aan een lekker biertje of een fles whisky.

Afscheidscadeau juf of meester

Aan het eind van ieder schooljaar komt natuurlijk de zomervakantie! Een moment waar iedereen naar uitkijkt, na de zomervakantie begin je weer aan een nieuw avontuur. Vind jij dat jouw oude juf of meester ook een afscheidscadeau verdient? Via de gratis online software van Fotofabriek kun je een speciale Merci chocolade doos maken om als cadeau aan de juf of meester te geven. Op de wikkel kun je namelijk een eigen foto plaatsen waardoor het een unieke doos Merci wordt.

Ontwerp direct een afscheidscadeau

Waarmee ga jij iemand verrassen?

Bekijk alle afscheidscadeaus

Bekijk onze afscheidscadeaus

Wijnkist
vanaf € 8,99
Actie Fotoboek Hardcover A4 Staand
vanaf € 22,99 nu € 17,24

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform