actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Vaderdagactie

Lees meer

Afscheidscadeau voor hem

9,0

(17694 beoordelingen)

Afscheidscadeau voor hem
  • Speciaal voor hem
  • Snel en gemakkelijk zelf ontwerpen
  • Uniek en persoonlijk
  • Gratis verzending v.a. €40,-
  • Breed assortiment

Afscheid nemen is vaak geen leuk moment. Maak dit moment iets minder vervelend met een origineel afscheidscadeau voor hem!  Ben je opzoek naar een afscheidscadeau voor een collega die weggaat? Of ga je verhuizen en zoek je een afscheidscadeau voor je leerlingen? Bij Fotofabriek hebben we een breed assortiment afscheidscadeaus voor hem!

Of het nu is voor je stagebegeleider, coach, collega of broer. Bij Fotofabriek vind je voor ieder wat wils! Hieronder hebben we de vijf leukste afscheidscadeaus ideeën op een rijtje gezet.

Kijk in ons cadeau assortiment

Chocolade cadeau voor hem

Chocola maakt alles iets minder erg, dus ook een chocolade cadeau maakt het afscheid ook iets minder erg. Bij Fotofabriek kun je kiezen uit verschillende soorten chocolade: Merci ChocoladeTony’s Chocolonely en een Milka Chocolade Hart. Een chocoladecadeau is ook geschikt voor als afscheidscadeau voor de meester!

Door de wikkel van de chocola te personaliseren is het perfect als persoonlijk afscheidscadeau. Kies een foto en voeg een tekstje toe. Een origineel en vooral lekker afscheidscadeau voor hem!

Maak je eigen chocolade cadeau
Afscheidscadeau voor hem Tony's Chocolonely

Muismat als afscheidscadeau voor hem

Neem je afscheid van je collega? Dan is een muismat het originele afscheidscadeau voor hem! Op deze manier kan hij tijdens zijn nieuwe baan jullie niet snel vergeten.

Bij Fotofabriek personaliseer je gemakkelijk zijn eigen muismat. Geef je het afscheidscadeautje samen met andere collega’s? Gebruik dan bijvoorbeeld een groepsfoto. Voeg eventueel nog een persoonlijk kaartje toe, waar iedereen een tekstje op kan schrijven. Op deze manier vindt hij (en jij) zijn afscheid waarschijnlijk net iets minder erg!

Een muismat ontwerpen
Afscheidscadeau voor hem muismat

Mok voor hem

Ben je op zoek naar een afscheidspresentje voor een echte koffie- of theeleut? Dan is een mok een origineel afscheidscadeau! Een mok is een praktisch cadeau, voor dagelijks gebruik. Op deze manier kan hij je niet snel vergeten.

Wil je hem extra verrassen? Kies dan voor een magische mok. De magische mok heeft namelijk als verassingselement dat de opdruk van de mok pas zichtbaar wordt als er een hete drank in de mok geschonken wordt. Een origineel afscheidscadeau voor hem!

Ontwerp een mok
Afscheidscadeau voor hem mok

Spiraal fotoboekje voor hem

Gaat je beste vriend op wereldreis en nemen jullie voor een aantal maanden afscheid? Geef hem dan een klein, compact fotoboekje als afscheidscadeau voor hem. Laat iedereen een pagina ontwerpen met eigen foto’s, verhalen of quotes. 

Op deze manier kan hij tijdens zijn wereldreis het thuisfront niet vergeten. Kies bijvoorbeeld voor een spiraal fotoboekje van A5 of A6 formaat. Door dit kleine formaat gemakkelijk te ontwerpen in de Online Editor, maar ook gemakkelijk mee te nemen op reis. Het perfecte afscheidscadeautje!

Ontwerp een spiraal fotoboekje
Afscheidscadeau voor hem spiraalboek

Bierkist voor hem

Neem je afscheid van een collega, kennis of goede vriend? Met een gepersonaliseerde bierkist van Fotofabriek heb je een super origineel afscheidscadeau voor hem! De deksel van de kist is te personaliseren met eigen foto’s en teksten. Kies voor een standaard template uit de Online Editor of maak je eigen ontwerp. 

Je hebt keuze uit twee verschillende formaten: een bierkist met 1 flesje bier of een bierkist met 2 flesjes bier. Een afscheidscadeau voor hem wat vast goed in de smaak gaat vallen!

Een bierkist ontwerpen
Afscheidscadeau voor hem bierkist

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...