actie
25% korting op ALLE wanddecoraties!

Afscheidscadeau voor wie?

Heb je een andere baan en ben je op zoek naar een afscheidscadeau voor je collega’s? Of gaat je zoon of dochter naar een andere klas en zoek je een afscheidscadeau voor de juf? De reden voor het afscheid kan verschillen. Voor het perfecte afscheidscadeau voor verschillende gelegenheden ben je bij Fotofabriek op de goede plek.

Of je nu opzoek bent naar een afscheidscadeau voor je stagebegeleider, coach, leerlingen, buurvrouw of heel iemand anders. Met een gepersonaliseerd fotocadeau van Fotofabriek zit je altijd goed. Wij hebben hieronder de leukste afscheidscadeaus voor hem en voor haar geselecteerd. 
 

Afscheidscadeau voor haar

Ben je op zoek naar een afscheidscadeau voor haar? Neem een kijkje in de afscheidscadeau voor haar selectie van Fotofabriek.

Afscheidscadeau voor hem

Ben je op zoek naar een afscheidscadeau voor hem? Neem een kijkje in de afscheidscadeau voor hem selectie van Fotofabriek.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform