actie
20% korting op alle wanddecoratie
Agenda ontwerpen

Agenda 2018 ontwerpen

Wil je zelf een agenda ontwerpen? Download dan de gratis software waar je de keuze kunt maken tussen de verschillende agenda ontwerpen. Deze zijn in de software helemaal zelf aan te passen en te bewerken. Zo kun je zelf je eigen foto‘s toevoegen en de indeling aanpassen naar de manier waarop jij je agenda ontwerpen wilt hebben!

De agenda ontwerpen hebben 144 pagina‘s van 145mm x 210mm. De Jaaragenda en de Schoolagenda hebben stevige kunststof schuifbladen, mooi glad schrijf papier en een handige spiraalbinding. De deluxe uitvoering is voorzien van een mooie hardcover omslag, mooi glad schrijfpapier en een handige spiraalbinding (ook mooi om als zakelijke agenda ontwerp te gebruiken).

Waar wacht je nog op? Begin nu in de gratis software en begin met je eigen agenda ontwerpen!

Ga nu een agenda ontwerpen!

Jaaragenda`s
vanaf € 6,99
Schoolagenda`s
vanaf € 7,99

Jaaragenda

Wil jij ook een leuke agenda maken waar je met veel plezier in kijkt? Ga nu een jaaragenda ontwerpen voor 2018 en zet alle leuke activiteiten er gelijk in! Een agenda ontwerpen kan heel makkelijk via onze gratis te downloaden software en wordt binnen enkele dagen bij jou thuis bezorgd!

Jaaragenda Deluxe

Toch liever een luxere variant? Ook dit is mogelijk bij Fotofabriek! De deluxe uitvoering is voorzien van een hardcover en heeft mooi glad schrijfpapier. Ga zelf een agenda ontwerpen met je eigen foto‘s en teksten! Download de gratis software en maak jouw persoonlijke agenda.

Schoolagenda

Schoolagenda 2017/2018 nodig? Maak er dan wat origineels van! Een eigen agenda ontwerpen is dé manier om je saaie schooldagen op te vrolijken! Zet er je eigen foto‘s en leuke teksten in voor in die ene saaie les! Een schoolagenda ontwerpen kan heel makkelijk in onze gratis software, bestel nu!

 

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!