actie
20% korting op alle wanddecoratie
  • je eigen ansichtkaart maken

Ansichtkaart maken

  • Met eigen foto's en tekst
  • Direct versturen naar vrienden en familie
  • Proefdruk mogelijk

Zelf je ansichtkaart maken, met jouw mooiste foto’s. Maak een dubbelgevouwen kaart van 14 x 14 cm of een enkelzijdige kaart van 10 x 15 cm welke je aan beide kanten bedrukt. Het is veel leuker om van je eigen vakantiemomenten een ansichtkaart te maken.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Hoe maak je een ansichtkaart?

Maak je eigen tekst- en foto-ontwerp op de voor- en achterzijde van je kaart. Je zelfgemaakte ansichtkaarten maken we op 260 grams sulfaatpapier, optioneel met extra hoogglans. Maak je een dubbele kaarten set, dan zijn 9 kaarten en 9 enveloppen inbegrepen. De enkele kaarten sets hebben 8 kaarten per set. Je kunt de ansichtkaart maken als wenskaart in onze n onze makkelijk te gebruiken Online Editor. Als je de ansichtkaart gaat maken in onze Online Editor heb je verschillende sjablonen tot je beschikking en kun je een proefdruk bestellen. Je ansichtkaarten worden supersnel geleverd.

online ansichtkaarten maken
Maak nu je eigen kaarten

Bekijk hier alle kaarten

Bekijk het assortiment

Ansichtkaart maken in verschillende formaten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!