actie
20% korting op alle wanddecoratie
Babyalbum maken

Babyalbum maken

Een babyalbum maken met je eigen foto’s, kan bij Fotofabriek heel voordelig en snel. Jouw geboortealbum maken we handmatig en binnenshuis. Hierdoor kunnen wij een extra controle uitvoeren en de beste kwaliteit garanderen.

Als je een babyalbum wilt maken met hoogglans afwerking of premium satin papier, kan dat ook. Je babyalbum maken we onafhankelijk van papiersoort op topkwaliteit, voorzien van een beschermlaag om je foto’s te beschermen. Ieder kinderalbum maak je bij ons met gratis rugtekst en foto omslag. De omslag en pagina’s ontwerp je zelf. Je kunt je babyalbum maken in onze professionele gratis software. Hieronder staan vier geschikte formaten om een babyalbum mee te maken. Je kunt ook de andere fotoboeken in ons assortiment bekijken.

Bekijk onze fotoboeken

Maak een uniek fotoboek

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!