actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Babyboek / Geboorteboek - voorbeelden & thema's

9,0

(26101 beoordelingen)

Ben jij op zoek naar voorbeelden voor het maken van je eigen babyboek? Op deze pagina vind je alles over de thema's voor jouw babyboek. Voor het designen bieden wij diverse ontwerpmogelijkheden aan zoals pagina-indelingen, achtergronden of kleuren. Ongeacht hoe jij je boek graag wilt hebben, wij zorgen ervoor dat je de kwaliteit krijgt die je van ons verwacht. Kies bijvoorbeeld uit een kaft: met een harde of zachte afwerking, matte of glanzende cover en een papiersoort die het beste bij jouw boekje past. 

Tijdens het ontwerpen kun je er ook voor kiezen om alle foto's in chronologische volgorde te uploaden. Zo creeer jij binnen enkele minuten een timeline van prachtige herinneringen van je baby. Maak bijvoorbeeld een boekje met alle leuke foto's van het eerste levensjaar. Begin vandaag nog!

Ervaring van klanten

Diverse ontwerpmogelijkheden

Het ontwerpen van jouw babyboek kan volledig naar eigen smaak, hierdoor zal je altijd een product ontvangen dat uniek is. Het bewerken van je afbeeldingen is daarbij erg gemakkelijk in onze eigen online omgeving. Voeg bijvoorbeeld leuke achtergronden, cliparts of sjablonen toe en maak het babyboek helemaal af. 

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...