wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Babykaartjes maken

Hoera! Een baby! Het is een van de mooiste momenten van je leven. Je eigen kindje. Laat het je vrienden en familie weten met een uniek zelf ontworpen babykaartje. Bij Fotofabriek heb je de gelegenheid om het kaartje zelf te ontwerpen voor een persoonlijke tint. 

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Babykaartjes ontwerpen

Een jongen? Een meisje? Of een tweeling? Bij ons kun jij je babykaartjes zelf maken door middel van de Fotofabriek Online Editor. In deze software kan je kiezen uit verschillende thema’s. Vervolgens kun je het kaartje persoonlijker maken door eigen tekst en foto’s toe te voegen. Ook is het mogelijk om sjablonen toe te voegen aan jouw unieke babykaartje.

Jouw babykaartje

Het babykaartje wordt gemaakt van 260 grams sulfaatpapier. Tegen een kleine meerprijs kun je bij Fotofabriek kiezen uit natuurwit of UV-hoogglans. De babykaartjes zijn verkrijgbaar in sets van 8 á 9 kaarten (verschilt per type kaart). Wil je meer dan 1 set? Dan krijg je bij Fotofabriek een interessante volumekorting. Onze kaartjes worden standaard geleverd met envelop. En de babykaartjes worden met uiterste zorg gemaakt, verpakt en verzonden.

Bij Fotofabriek heeft jouw babykaart de hoogste prioriteit. En voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden.

Bekijk ons assortiment

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek