actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Bagagelabels - voorbeelden & thema's

Ga jij op vakantie en ben je nu al gestrestst om je koffer terug te vinden op het vliegveld? Maak het makkelijk door bij Fotofabriek je eigen bagagelabels te ontwerpen en maken. Je kunt namelijk je bagagelabel bedrukken met eigen foto en naam. Zo is het terugvinden van je koffer een stuk makkelijker! En als die zoekraakt kunnen mensen je makkelijker contacteren. Personaliseer het bagagelabel zelf met foto’s van een vorige vakantie of van jou, vrienden of familie! Heb je geen idee hoe jij je bagagelabel wil vormgeven?

Geen probleem! Wij hebben voor jou al wat leuke voorbeelden klaargezet. Hierdoor hoef je alleen maar te kiezen en daarbij leuke foto’s en teksten toevoegen en je eigen gepersonaliseerde bagagelabel is klaar.

Product specificaties

Je eigen bagagelabel is gemaakt van stevig synaps papier. Dit zorgt ervoor dat die niet zomaar afscheurt van je koffer, reistas of backpack. Maar toch nog lekker opgeschreven kan worden. Daarnaast zijn ze ook water en Uv-licht bestendig.

De bagagelabels hebben een premium uitstraling en een satijn gevoel. Hierdoor zorg je ervoor dat je altijd in stijl op reis kan! De afmetingen van de reis labels zijn 27,5 (lengte) x 7 (breedte) cm. En worden geleverd in setjes van 5.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...