actie
20% korting op alle wanddecoratie
Barcode verwijderen

Barcode verwijderen

Fotoboeken barcode verwijderen

Fotoboek barcode verwijderen? Dat kan bij Fotofabriek.

Op veler verzoek van onze klanten bieden wij je nu de mogelijkheid om de barcode te laten verwijderen. Tegen een kleine meerprijs kun je bij het bestellen de barcode verwijderen van een fotoboek.

Hoe verwijder je een barcode?

Het verwijderen van de barcode kun je voor kiezen in de kassa. Je kunt dus eerst gewoon een fotoboek maken in onze gratis software.

Als je persoonlijke fotoboek helemaal klaar is, dan kun je bij het bestellen in de kassa kiezen voor de optie barcode verwijderen. Voor een kleine meerprijs ontvang je dan een fotoboek zonder barcode.

Van welk fotoboek kan ik de barcode verwijderen?

De barcode verwijderen kan van alle fotoboeken uit onze productielijn. Hier maken wij geen onderscheid in.

Je kunt al vanaf € 8,99 een fotoboek maken bij Fotofabriek. Om het je gemakkelijker te maken staat hieronder een kleine selectie van onze fotoboeken.

Bekijk onze fotoboeken

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!