actie
20% korting op alle wanddecoratie
Bedankkaart maken

Bedankkaart maken

Een bedankkaart kun je maken voor verschillende momenten. Niet alleen als iemand je geholpen heeft, maar je kunt iemand ook bedanken voor hun aanwezigheid op een feest of huwelijk. Een bedankkaart is de ideale manier en zal altijd een glimlach opleveren. Het is natuurlijk nog leuker om een gepersonaliseerde kaart te maken met de tekst ‘bedankt’.

De kaarten worden supersnel geleverd, want op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Je eigen ontwerp

Bij Fotofabriek kun je heel eenvoudig een bedankkaartje maken met de gratis software. Voeg je eigen foto’s of teksten toe. Of maak gebruik van de vele cliparts. Het is mogelijk om zowel de buitenkant als de binnenkant te ontwerpen. Je kunt bedankkaarten maken in verschillende formaten, waaronder vierkant 10x10, vierkant 14x14, A5 en A6. Uiteraard krijg je bij elke kaart een gratis envelop geleverd. 

Verschillende soorten papier

Voor het laten bedrukken van je eigen gepersonaliseerde bedankkaart heb je keuze uit drie verschillende papiersoorten. Kies voor zijdeglans, natuurwit of UV hoogglans. De kaarten worden standaard gedrukt op zijdeglans. Voor een kleine meerprijs kun je kiezen uit natuurwit of UV hoogglans. 

Het leuke van de bedankkaarten van Fotofabriek, is dat je een geheel gepersonaliseerde kaart kunt maken. Begin vandaag nog met het ontwerpen van je eigen bedankkaart en tover een glimlach op iemands gezicht! 

Bekijk onze bedankkaarten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!