actie
20% korting op alle wanddecoratie
Beterschapskaart maken

Beterschapskaart maken

Laat zien dat je om iemand geeft! Wens iemand beterschap met een uniek zelf ontworpen kaartje! Zo maak je het nét even iets persoonlijker.

Beterschap wensen

Met een beterschapskaart kun je iemand beterschap wensen voor alle pijntjes. Ligt diegene in het ziekenhuis of zit hij/zij in de ziektewet? Laat zien dat je aan diegene denkt! Wens iemand beterschap met een uniek zelfgemaakt kaartje van Fotofabriek. Door de kaart zelf te ontwerpen met foto’s maak je de kaart extra persoonlijk. En vergeet natuurlijk niet een beterschapswens toe te voegen.

Eigen ontwerp het beste

De beterschapskaart kan compleet naar eigen wens worden gemaakt. Dit kan met behulp van onze gratis Fotofabriek Software en Online Editor. Als het kaartje gemaakt is, kun je het kaartje eventueel direct naar een ander adres laten versturen. Heb je het beterschapskaartje voor 15:00 besteld? Dan wordt de kaart nog dezelfde dag verzonden.

Productopties

Voor een beterschapskaartje heb je keuze uit verschillende formaten. Bij alle formaten wordt standaard een envelop meegestuurd om de kaart naar de desbetreffende persoon te versturen.

Ook heb je de optie om tussen verschillende soorten papier te kiezen. De kaartjes worden standaard gedrukt op zijdeglans. Tegen een kleine meerprijs kun je kiezen voor natuurwit (gebroken wit met een iets warmere tint, dan normaal wit) en hoogglans.

 

Bekijk ons assortiment

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!